Fashion: You’ve got sporty style

ootd sporty style sevenbien-001
Dat ik een sporty style heb, zal je vast niet verbazen. Ik loop immers de helft van de tijd in mijn sportkleding rond. Ook vind ik het leuk om in mijn niet-sport looks een tikkeltje sportiviteit terug te laten komen. Een aantal jaar geleden was dat not-done, het combineren van meerdere klerenstijlen. Tegenwoordig denken we hier thank god anders over. Alles mag namelijk met elkaar gematcht worden. Perfect voor iemand als ik! Vandaag gaf ik een andere touch aan de sportieve look. Ik combineerde mijn sportieve sneakers met een vrouwelijk rokje van Sevenbien -dé shop voor budget dameskleding-. Heerlijk comfortabel en toch stijlvol. Wat vind jij van deze look?

ootd sevenbien optie-001

ootd style sporty sevenbien-001

ootd sevenbien sporty style-01

ootd sevenbien (2) -1

T-shirt (Sevenbien) – Rokje (Sevenbien) – Zonnebril (H&M) –  Sneakers (Sacha) – Horloge (Cluse)

 • Hilde

  Wat een leuk rokje! Niet te overdreven, gewoon lekker voor iedere dag.

 • Lenneke Grooijen

  Knapperd! Staat je goed!

 • Ilse

  Heel mooi! Dat rokje wil ik ook wel 😉

 • Janine Veltman

  Super. Volgens mij kun jij iedere stijl ook wel hebben met dat figuur. xxx

 • Kim

  Wauw. Leuke outfit.

 • Geke Strijdsma

  Heel mooi!

 • STAY UP TO DATE