Personal: 15 random facts about me

ootd dungaree ripped - tuinbroek ripped - korte tuinbroek - befitandfash
Steeds vaker zie ik de zogenaamde blog ‘tags’ voorbij komen: Lijstjes maken, vragen beantwoorden of anderen uitdagen om mee te doen aan een challenge. Je kan het zo gek niet bedenken, of er is een tag voor bedacht. Een paar weken geleden deelde ik mijn 10 food confessions en vandaag vertel ik jullie 15 random facts about me.

Aangezien er inmiddels een hele hoop bezoekers een kijkje komt nemen op Befitandfashionable.com, kan ik met zekerheid zeggen dat niet iedereen mij persoonlijk kent. Daarom lijkt het me leuk om eens wat feitjes over mezelf met jullie te delen. Hier is ‘ie dan de #15randomfacsaboutme tag.

1. Ik hou van chocolade en mijn favoriet is -hoe kan het ook anders- Tony Chocolonely. Je mag mij echt wakker maken voor de zeezout-caramel variant. Dit geldt trouwens ook voor M&M’s.
2. Ik ben een kattenmens en ja, ook zo’n type dat hele verhalen vertelt tegen een kat en om de minuut ‘awh, kijk hoe lief ‘ie is’ zegt.
3. Het klinkt misschien gek, als vrouw zijnde, maar ik vind auto’s leuk en ik heb dan ook heel veel geld over voor een snelle en vooral mooie auto.
4. Ik hou niet van kinderen. Sommige geven me zelfs kippenvel.
5. Ik ben altijd druk, mijn brein draait overuren door mijn enthousiaste gedachten en nieuwe ideeën.
6. Ik ben een perfectionist, eigenlijk is het nooit goed genoeg. Dat is denk ik ook de reden dat ik altijd zo druk ben. Ik ben altijd op zoek naar nieuw en meer.
7. Een lach op mijn gezicht verschijnt, zodra de zon er is. In de winter heb ik het dan ook vaak zwaar.
8. Mijn vriend, Rob, en ik zijn al bijna 5 jaar samen. 5 jaar! Hoe houden we het toch vol?
9. Ik geneer me soms voor mijn Brabantse accent.
10. Whatsapp. Ik ben er slecht in. Vaak vergeet ik te reageren of haak ineens af midden in een gesprek. Iets met mijn brein draait overuren en snel afgeleid zijn. Oeps!
11. Mijn kledingkast slash inloopkast puilt uit en ik blijf maar shoppen. Af en toe ruim ik eens flink op en daarna begint het proces weer van vooraf aan. Tsja, als ik in de stad loop of in een webshop rond neus, vind ik té veel leuk.
12. Ik studeer Communicatie Management en als het goed is ben ik over precies 1 jaar afgestudeerd. Yay! Nog één jaartje knallen en dan zit het studentenleven erop (denk ik).
13. Je zou het misschien niet denken, maar ik luister vaak naar R&B en HipHop. Ik word er rustig van.
14. Soms ratel ik maar door. Buiten de context praten, daar ben ik heel goed in.
15. Ik krijg de zenuwen als de batterij van mijn telefoon bijna leeg is.

Natuurlijk ben ik ook nieuwsgierig naar jullie, dus als je het leuk vind, deel dan in de comments ook wat random facts met mij.

 • Kim

  Wat leuk om te lezen! Ik ben ook een kattenmens, we hebben er zelf alleen geen thuis want mijn broer is allergisch. Ik moet dus nog even wachten tot ik zelf een huisje heb dan wil ik er zeker eentje. Ze zijn zo leuuuk!

 • Lenneke Grooijen

  Leuk dat je dit deelt! Best wel herkenbaar eigenlijk.. Ik heb ook communicatie gestudeerd ben ook gek op chocolade en ben best wel depri in de winter.. In de zomer is alles leuker toch!? Jij begrijpt mij wel haha 😉

 • Rinske van Dam

  Super leuk om elkaar zo te leren kennen. Ik kom ook uit brabant en weet wat je bedoeld haha.

 • Hilde

  Haha leuk geschreven! Een fact over mij? Ik ben klein en mensen denken daardoor vaak dat ik een verlegen en ingetogen meisje ben maar ik ben eigenlijk een heel druk persoon en kan net als jij zegt ook goed door ratelen haha ?

 • Super leuk, ik ben ook echt een kattenmens, ben pas tante geworden maar dat doet me niks, katten zijn toch veeeel liever en schattiger, ze huilen tenminste ook niet zo hard haha! En toevallig zijn mijn vriend en ik in oktober ook alweer vijf jaar samen, wat vliegt de tijd he!

 • Nicole

  Leuk Anouk!

 • STAY UP TO DATE