Personal: Altijd een plan B

personal altijd plan b greenday chips
Ik weet het. Het is misschien niet de juiste betekenisgeving, maar ik associeer eten met gezelligheid. Een avondje op de bank met mijn vriend of vriendinnen, vind ik gewoon een stuk gezelliger met wat hapjes en drankjes op tafel. Samen bijkletsen, hapje hier, drankje daar. Genieten vind ik dat. Natuurlijk is dat niet iets wat je iedere avond moet doen, maar op z’n tijd is het zo gek nog niet joh.

En laat ik eerlijk zijn: Ik zou Anouk niet zijn, als ik naast de Hollandse bitterballen, geen gezonde hapjes zou serveren. Aangezien een chipje er altijd in gaat, maak ik deze meestal zelf (van bijvoorbeeld wortels). Omdat mijn vriend en vriendinnen ook wel eens onverwacht voor de deur staan, heb ik ook aan een plan B gedacht. Voor plan B hoef ik alleen maar een zak open te trekken en daar zijn mijn guilt-free chippies.

Ik kies altijd voor de vacuüm gedroogde of vacuüm gefrituurde fruit en groenten chips van Greenday. Deze 100% natuurlijke chips bevatten, in tegenstelling tot die van de supermarkt, veel vezels, weinig vet en geen toevoegde conserveringsmiddelen, kleur-, geur-, of smaakstoffen. De chips hebben een rijke smaak en zijn vooral erg knapperig. Dat maakt ze, als je het mij vraagt, extra lekker.

IMG_7980-001

Greenday’s groenten en fruit chips zijn er in verschillende varianten. Van aardbei en mango tot ui en broccoli. Als ik eerlijk ben, vind ik ze allemaal erg lekker. Toch zijn er varianten die ik vaker bestel. Dit zijn de mixed fruit chips met zoete aardappel, taro, banaan, jackfruit en ananas en de mixed veggie chips met broccoli, pompoen, okra en zoete aardappel. Deze vallen altijd goed in de smaak bij mijn gasten en dat is immers ook belangrijk 😉

IMG_8101-003

Heb jij de chips van Greenday al eens geprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan? Zo nee, vergeet dan niet om deel te nemen aan de B-day give away. In de health goodiebag zitten namelijk ook drie zakjes Greenday chips. Wie weet geniet jij straks ook van deze groenten en fruit chippies.  

 • Jill

  Klinkt goed! Slim van je 😉

 • Gisele

  Ziet er goed uit! Ik heb de greenday chips nog nooit gehad, het klinkt wel veel beter als die van de supermarkt.

 • Lenneke Grooijen

  Gezonde chipjes in een zak. Handig!!

 • Simoon

  Te schattig die okra’s erin 😀

 • Janneke Aarts

  Wat een goed idee! Waar kun je deze chips kopen?

 • Dit ziet er hemels uit! Perfect.

 • Janine Veltman

  Ze zien er heerlijk uit! Ik wist niet dat er ook voorverpakte groenten/fruit chips bestonden zonder toevoegingen. Geweldig!

 • Lonneke

  Hmmm klinkt goed!!

 • STAY UP TO DATE