Personal: Be fit (+ winactie)

WIN Body & Fit shop, Mijn favo goodies #winactie #befit #befitgoodies #winnen-001
Zoals jullie misschien al gelezen hebben in mijn fit story, ben ik niet altijd fit geweest. Een jaar of drie geleden was mijn leefstijl ver van gezond. Ik at een hoop crap, bewoog niet of amper en kreeg lichamelijke klachten. Op en geven moment was ik er gewoon klaar mee. Ik wilde me niet meer zo lusteloos voelen en besloot mijn levensstijl compleet om te gooien en te veranderen, met als gevolg: een fitte en energieke Anouk.

Naast dat ik me meerdere malen per week lekker uit leef in de sportschool, geniet ik natuurlijk ook van lekker en vooral gezond eten. Zo sta ik geregeld in de keuken om een gezond maaltje te koken, ga ik dagelijks in de weer met de blender voor een verse smoothie, ben ik dol op het bakken van gezonde lekkernijen en stiekem een klein beetje verslaafd aan smart-bars.

Dit klinkt natuurlijk allemaal heel leuk en makkelijk, maar de weg naar een gezondere levensstijl is, zoals we allemaal weten, vallen en weer opstaan. Vooral het opstaan is voor de meeste van ons een struikelpunt of een punt waar vaak ‘het bijltje wordt neergelegd’. Ook ik vond het tijdens mijn journey soms moeilijk om door te zetten bij tegenslag, maar dankzij motivatie van anderen zette ik door. Daarom wil ik nu ook jullie motiveren en geef ik mijn favo ‘be fit’ producten weg, inclusief mijn nieuwe liefde: de smart chocolate van happy food.

Wat kun je winnen?
– Protein Bites, Coconut
– Protein Bites, White Chocolate
– Smart Chocolate, Coconut
– Smart Chocolate, Cacao Nibs
– Smart Cooking Spray
– Superfood Wafels
– 8 Smart Bars, Vanilla Almond
– Pinda & Cacao pasta
– Protein & Oats bar, Chocolate
– Coconut flakes
– Cacao Nibs
– Whey Isolaat Crispy
– 4 Taste & Discover Whey Perfection Summer Sachets
– Healthy & Fit magazine
– Body & Fit voorraad bakjes
– Body & Fit beker
– Body & Fit tas

WIN MEGA BODY & FIT GOODIE PAKKET #befitgoodies #winnen #winactie #llikeshareenwin #doemeeenwin

Wat moet je doen om de ‘Be fit’ goodies te winnen?
– Volg Befitandfash op Instagram
– Like deze foto 
– Deel deze foto op jouw profiel en vermeld @befitandfash #befitgoodies

Extra kans maken?
Like Befitandfash op Facebook
– Like deze foto
– Deel deze foto openbaar en vermeld #befitgoodies

De winnaar/winnares wordt bekend gemaakt op 15 mei 2015.

Uit meer dan 300 deelnemers is de winnaar van de ‪#‎befitgoodies‬ goodiebag…. @happilyhealthyxisau. Gefeliciteerd Isaura!

Natuurlijk zou ik de goodiebag het liefst aan iedereen verloten, maar helaas kan er maar één winnaar zijn. Gelukkig volgt er heel binnenkort een nieuwe winactie!

Liefs, Anouk

 • Oh echt werkelijk alles is lekker, wat tof dat je zoveel volgers hebt! Ik ga meedoen hoor 🙂

 • Janine Veltman

  Wow wat een heerlijk pakket! Ik doe zeker mee 🙂

 • Rianne – Healthy for live

  Oeh dat klinkt heel erg goed. Ik ben benieuwd hoe alles smaakt en ga meedoen xxx

 • Hilde

  Wat een lekkere dingetjes allemaal! Ik doe mee! Xx

 • Lenneke Grooijen

  Oh wat lief Anouk en vooral ook heel erg lekker! Ik heb de post al gedeeld op Instagram. Nu alleen nog hopen dat ik de lucky girl word haha -X-

 • Chayenne

  OMG! Dit wil ik heeel graag!

 • Kimberly Engels

  Wat een heerlijke goodiebag. Ik doe heel graag mee met de winactie! Leuk dat je jouw motivatie met ons wil delen 😀 xxx

 • Rimke van Dam

  Woehh wat een gaaf pakket! Ik doe mee ??

 • Hilke

  Jaaaa hoe lief?! Ik doe zeker mee. Kan wel wat motivatie gebruiken 🙂

 • Kim

  Ik doe mee!! ?

 • Angela Linders

  Jaaaa mega leuk Anouk!!

 • Janneke Aarts

  Spannend!! Ik doe mee op Facebook en Instagram 🙂 xxx

 • Irisxox

  Done! Zou het heel leuk vinden om al die leuke goodies te mogen winnen. Je bent echt een inspiratie xxx

 • Sandra

  Dat ik deze post nog niet gezien had en ik volg je toch al even! Maar ik doe helemaal mee hoor! 😀

 • Sandra Neeken

  Wat goed dat je dit met ons deelt! Super lief dat je een winactie doet. Mijn insta naam is sndrnkn. XX

 • Leandra

  Ik heb je instagram nog niet zo lang geleden ontdekt, maar wat is ie leuk en inspirerend. Je bent een topper! Goed dat je je verhaal met anderen deelt 😉

 • Joyce Pots

  Zo’n toffe actie ik doe mee met mijn instagram account joysportfoodfun en op Facebook ? joycepots

 • Joyce Pots

  Motivatie is er zeker 3x in de week tussen de 5 a 10 km hardlopen per keer en 3x in de week kracht mijn voeding moet beter want ik krijg toch meer vet als ik wil .. dus komt dit pakket als geroepen een goede start om mijn doel te gaan behalen

 • Evelyne Colourblogs

  Vorig jaar had ik mijn doel gesteld: in 2015 zou ik op het podium stappen als bikini-atlete. Niet gelukt, jammergenoeg, doordat ik dit jaar ben gestart aan mijn eerste jaar op de universiteit was er niet zoveel tijd meer over om nog evenveel te sporten. Ik zorg wel dat ik nog steeds op mijn voeding let, omdat ik me (tussen pleziertjes door) fitter, blijer en vooral energieker voel als ik gezond eet. De laatste week is mijn inspiratie ver zoek en wordt het lastig om goed te eten, een pakket als dit zou goed van pas komen om weer verschillende lekkere en gezonde gerechtjes op tafel te toveren.

  Fingers crossed!

 • Joyce Pots

  oke vandaag duim ik dus extra hard!! <3 fingers crossed en good luck allemaal!!

 • STAY UP TO DATE