Personal: Hallo 2016!

Gelukkig nieuwjaar allemaal
Lieve allemaal,

Het is 31 december. De laatste dag van het jaar 2015. De dag van oliebollen, champagne en aftellen naar het nieuwe jaar, maar ook de uitgelezen dag om even stil te staan en terug te blikken op het afgelopen jaar. Koester herinneringen, wees trots op wat je bereikt heb en durf ook terug te blikken op de mindere momenten, daar word je alleen maar sterker van.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne en vooral gezellige jaarwisseling, en vergeet vooral niet te genieten van alle lekkernijen vanavond. De eerste week van januari ben ik een weekje in London. Vanaf 11 januari verschijnen er weer nieuwe artikelen op Befitandfash.

Liefs,

Anouk

P.s. mocht je nog geen oliebollen gebakken hebben.. Deze kwarkoliebollen zijn als een stukje hemel in je mond (als je van oliebollen houdt dan haha).

 • Hilde

  Jij ook een fijne avond vanavond en gelukkig 2016. XX

 • Jill

  De beste wensen knapperd!!

 • Gisele van Bergen

  Wat een mooie foto! Ik wens jou ook het beste voor het nieuwe jaar.. Heb je een fijne avond gehad?

  • Zeker weten! Jij ook Gisele?

 • Lenneke Grooijen

  Happy New Year sweetie! Blijf vooral bloggen!

 • Irene Maas

  Ik wens jou ook alle goeds toe voor het nieuwe jaar. Ik blijf je zeker volgen want je bent echt een motivatie voor mij en vast ook voor veel andere meiden. Liefs, Irene

  • Wat ontzettend lief! Ik wens jou natuurlijk ook een top jaar toe 🙂

 • Laura

  Alsnog een gelukkig nieuwjaar jij knapzak!! Heel veel plezier in London.. Ik kan niet wachten tot er weer een nieuwe blog online staat 🙈

 • Chantal

  Ik mis je blogs! Veel plezier in London, hele leuke stad!!!

 • STAY UP TO DATE