Personal: It’s my b-day! + win mega goodiebag(s)

its my birthday win goodiebag !
Zoals de titel je misschien al doet vermoeden is vandaag een feestje, want ik ben jarig. Yay! Vierentwintig jaar alweer. Hellup! Na de achttien tikt het toch sneller aan dan ik had verwacht. Laten we het hier op houden: Time flies when you’re having fun! Geen geklaag meer over mijn leeftijd, maar gewoon lekker verder gaan met genieten en vandaag een beetje extra. Gisteren shopte ik al een nieuwe outfit met vriendinnen, vandaag maakte mijn moeder me blij met deze vrolijke bos ballonnen en nu komt ook mijn vriendje nog langs met Limburgse vlaai. Dit belooft een heerlijke dag te worden. Mijn motto voor vandaag: Alles mag en niets hoeft, ik ben immers jarig.

Nou genoeg gekletst! Ik heb namelijk iets heel leuks voor jullie in petto, want wie jarig is.. trakteert! Nee, niet op een stukje Limburgse vlaai, maar op iets veel leukers. Iets waar jullie gegarandeerd blij van worden. Ik heb namelijk twee goodiebags samengesteld. Één voor de sport & health freaks onder ons en één voor de fashionlovers, die stiekem ook gewoon meelezen. Beide goodiebags zijn goed gevuld met items van merken en webshops waar ik gek op ben. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als ik.

Om het een beetje spannend te houden, ga ik niet meteen alles verklappen. Vandaag vertel ik jullie welke merken en webshops deelnemen aan de goodiebags. Vervolgens kunnen jullie de komende vier weken steeds meer lezen over de producten uit de goodiebags. Stay stuned!

Fashion goodiebag t.w.v. 280,- 
ASOS
By Silly’s
By Bar Amsterdam
My Favourite Musthaves
My Little Shop
Oké by Me
Supertrash

Sport & Health goodiebag t.w.v. €205,-
Alles van Vitals
Alpro
BioBites
Eat Natural
Frecious (korting)
Greenage
Greenday chips
Revolution tea
SportsNuts
Superfood stick
Superyoga
Suzy does it
Take One, Tijd voor ontbijt

Hoe maak je kans op één van de twee goodiebags?
1. Laat in een reactie onder dit artikel, op Facebook of op Instagram weten welke goodiebag jij graag wilt winnen

2. Like Befitandfashionable.com op Facebook

3. Volg Befitandfash op Instagram

Extra kans maken?
4. Schrijf je in voor de nieuwsbrief
[wysija_form id=”2″]

5. Deel de winactie op Facebook of Instagram

Je kunt reageren t/m 21 juni. De winnaars worden op 22 juni bekend gemaakt.

Wat een lieve reacties. Dankjewel allemaal! De twee lucky girls zijn Milou van Aal (Sport & Health) en Sandra Neeken (Fashion). Niet gewonnen? Niet getreurd, je kunt nog steeds deelnemen aan de Ani Ani bikini actie

Ik ga snel weer verder met de orde van de dag: Limburgse vlaai eten tot ik er misselijk van ben en wijn drinken, want ik ben jarig en alles mag. Doei.

bday ootd

 • Marion (www.huismeis.nl

  Gefeliciteerd Anoukie!!
  Als een van je eerste volgers maak ik graag kans op je fashionpakket! <3 Ga zo door, jij komt er wel!!
  Liefs, x Marion

 • Linda

  Happy Birthday Anouk!
  Verschrikkelijk moeilijk om een keuze te maken tussen fashion en health and sport. Ik kies toch voor health and sport. Na mijn lange dillema over deze keuze zou het toch gaaf zijn als ik het nog echt win ook! Ik heb je site en pagina gisteren pas ontdekt en ik heb je gelijk overal toegevoegd. Hartstikke leuke blogs dus ik ben blij dat ik je gevonden heb!
  Voor vandaag nog een hele fijne verjaardag!
  Liefs Linda

 • Janneke Aarts

  Natuurlijk allereerst gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke verjaardag vandaag, het weer zit in ieder geval mee. Geniet ervan!

  Het lijkt me heel gaaf om de fashion goodiebag te mogen winnen. Ben erg benieuwd naar de producten. Ik blijf je volgen, as always 😉 xxx Janneke

 • Daniëlle

  Wat een leuke foto’s! Gefeliciteerd meis!

  Het lijkt me geweldig om de health & sport goodiebag te mogen winnen.. Zoals jij altijd zegt is dat weer wat extra motivatie om door te gaan waar we mee bezig zijn 😉 Ik ga duimen. xxx

 • Isabelle Vaqueriza

  Gelukkige Verjaardag Anouk! 🙂 Als ik dan toch moet kiezen, kies ik voor de Fashion Goodiebag! Laat de verjaardagstaart smaken. -Xxx-

 • Wow weer al een winactie, ik doe mee, ik zou de Health & sport goodiebag dolgraag willen winnen, ik merk dat ik ook vrij veel merken/webshops niet ken dus extra leuk om daar kennis mee te mogen maken en bovendien motiveert zo’n pakket ook enorm. Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag <3

 • Linde

  Alvast een heeeeeele fijne verjaardag toegewenst! Zorg maar dat er geen kruimeltje meer overblijft van die vlaai, dat zou toch zonde zijn! En in verband met die goodiebag, lijkt de sport & health me wel wat 😉
  Drie verjaardagskussen! xxx

 • Ellen Bakx

  Allereerst, gefeliciteerd mooie meid! Wat een super leuke foto’s (EN OMG DIE KLEREN!) Uiteraard doe ik ook weer mee met de winactie, want hé; wie nie waagt, wie niet wint! Ik zou super graag de Fashion Goodiebag willen winnen! Uiteraard ben ik ook veel bezig met eten en gezondheid na mijn eetstoornis en was (en is) mijn doel natuurlijk (geweest) om zo gezond mogelijk aan te komen. Nu is het echter niet zo dat ik dag in, dag uit bezig ben met sport en health, gewoonweg omdat ik bang ben dat dit voor mij (nog) te veel negatieve invloed zal hebben of ik weer ergens in ga doorslaan én ofcourse, i’m not allowed om iedere dag flink te sporten HELAAS! Daaaaaaarom ga ik dit maal voor de Fashion, zodat ik mezelf eens goed kan verwennen! Ik ben ook zóóóó benieuwd naar wat er allemaal in zit, want oh wat een leuke namen staan er tussen!

  Geniet van je dagje en laat jij je ook maar lekker verwennen!!

  Liefs X

 • Lindy

  Gefeliciteerd knappert!! Ik ben al een tijd gezond aan het leven.. gezonder eten, sporten en vooral veel meer genieten. Het voelt zo goed! Een goodiebag is van harte welkom xxx

 • Raphaela

  Wauw wat een grote winactie! Ik doe ook graag mee. Ik zou graag de health en sport goodiebag willen winnen. Ik heb geliked op facebook.

 • Diolifestyle

  Super leuk! Ik doe heel graag mee voor de fashion goodiebag!

 • Melissa C.

  Eerst en vooral gefeliciteerd! Ook ik doe graag mee voor een fashion goodiebag!

 • Denise

  Gefeliciteerd! Nu ik fanatiek gestart ben met mijn gezonde levenstijl kan ik natuurlijk niet anders dan kiezen voor de health & sport goodiebag met het oog op de zomer die voor de deur staat!

 • Pleun Kuppens

  Gefeliciteerd& Een fijne dag toegewenst! Ik doe graag mee voor de Health&sport goodiebag!

 • Desirée Brinkhorst

  Onwijs gefeliciteerd en dank dat je dat op deze manier met ons, je lezers wilt delen!! Ik zou graag de Health & sports goodiebag winnen. Fijne dag vandaag!

 • Yagmur Su

  Gefeliciteerd !!!

  Ik ga voor de Fashion goodiebag 😮 <3 duimen maaaaaaaaaaar

 • Joyce Pots

  je moet de goodiebags aan jezelf geven joh.. jij bent jarig een mooi extra cadeau!!

  maar als je er echt 1 wilt weggeven ga ik voor de fashion goodiebag.. Een mooie verwennerij na al dat gesport van mij 😛

 • Donate

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! Wat een super leuke goodiebags! Ik zou graag gaan voor de Health & Sport goodiebag. Vandaag is mijn eerste les op de sportschool, dus vandaar dat ik daar voor kies. Hele fijne dag vandaag!

 • Liset van Dijk

  🙂 Happy b-day to you ! Lekker even genieten de hele dag.. dat mag 😉 dat heb ik 17 mei ook gedaan en daarna weer geknald @ the gym ! 😀 Vetpercentage daarna gemeten (laatste x was 2 weken voor mn birthday) en nu met 1% gezakt –> happy face 😉 ENJOY ! Enne, ik ben dol op fashion dus zou daar voor gaan … sportymom1984 volgt je ook op instagram 😉

 • Janine Zuydwegt

  Oh my…. Deze goodie bags lijken me allebei awesome! Hoe moet ik dit nu ooit kiezen… Nou ik vind sporten en eten op dit moment in mijn leven ieeets belangrijker en geef hier dan ook aanzienlijk meer geld aan uit. Ik zou dus graag mee doen voor de health en sport goodiebag. Duimennnnn

 • Congrats! Zo’n leuke goodiebags heb je samengesteld! Ik zou gaan voor de fashion goodiebag aangezien ik hier enorm graag mee bezig ben. Ik volg je via Facebook, Instagram en heb me ingeschreven op de nieuwsbrief. 🙂 Geniet nog van je dag!

 • Congrats girl!!! Haha vlaai eten 😉 ik ga sowieso voor de health goodiebag! Megavet 🙂 of slank hihi. Ben helemaal op de healthy toer, dus geen vlaai voor mij. Heb alle stappen gevolgd!
  X Wilmke

 • Hilde

  Gefeliciteerd lieve meid! Wat leuk dat je het met ons viert. Wat een geweldige merken en webshops heb je toegevoegd. Gaaf hoor! Ik ga duimen voor de fashion goodiebag. Xx Hilde

 • Renske

  Helemaal leuk die health & sport goodiebag! Gefeliciteerd knappie, geniet nog van je avond ?

 • Simoon

  Congrats sweetie ??

 • Anita H.

  Ik maak heel graag kans op de Health & Sport goodiebag.

 • KA

  Gefeliciteerd!! Ik ga voor de health & sport goodiebag!

 • Yay, gefeliciteerd!

  Ik heb alle stapjes gevolgd, en me aangemeld op je nieuwsbrief.
  Ik zou graag kans maken op de health & sport goodiebag! Zo leuk 🙂

 • Lenneke Grooijen

  Nogmaals gefeliciteerd knapperd! Zoals ik ook op Instagram zei, super leuk dat je dit met ons wil delen door zo’n mega goodiebag weg te geven. Het lijkt me geweldig om de sport & health goodiebag te mogen winnen. Ik ben nog niet bekend met alle merken maar dat maakt het juist alleen maar heel leuk! Duimen.. -X-

 • Nicole

  Alsnog gefeliciteerd meis! Ik haal zoveel inspiratie uit je blog, dat mag wel eens gezegd worden. Je schrijft zo leuk!

  Ik ga voor de sport & health goodiebag omdat ik iedere dag bezig ben met mijn gezondheid en het verbeteren hiervan. Ik ben erg benieuwd naar de producten dus ik ga je pagina en site goed in de gaten houden! Xxx

 • Elien Haelen

  Natuurlijk nog gefeliciteerd! Heb je een fijne verjaardag gehad gisteren?

  Geweldig leuk dat je het zo met ons deelt. Super lief. Ik ga voor de fashion goodiebag, ik ben gewoon een echt fashion meisje dus je zou mij er heel blij mee maken. Fingers crossed <3

 • Sandra Neeken

  Nog een keertje gefeliciteerd lieve Anouk. Wat leuk en vooral lief dat je speciaal voor ons lezers twee goodiebags hebt samengesteld. Ik doe heel graag mee voor de fashion goodiebag en ga natuurlijk heeel hard duimen omdat ik net zo graag als iedereen wil winnen hihi xxx

 • Alex

  Congrats meis! Zo te horen heb je heel goed je best gedaan, wat een toffe merken en webshops. Het lijkt me geweldig om de fashion goodiebag te mogen winnen. Ik ben verliefd op Supertrash en Oke by me dus eigenlijk alleen al daarom ben ik heel erg enthousiast! X-je

 • Linda Raaijmakers

  Gefeliciteerd  Wij zijn eigenlijk nog te klein om te typen dus heeft onze papa dit voor ons gedaan. Wij doen graag mee voor mama omdat ze de liefste is van allemaal.Papa zegt dat mama graag de Health & Sport goodiebag zou willen. Hiervoor hebben wij het volgende gedaan. We volgen je via deze social media (nou ja, mama dan) en hebben gedeeld, getweet enzo zegt papa:

  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties

  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn

  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn

  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers

  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/

  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts

  l_raaymakers@msn.com

  Oh ja wij zijn 17 maanden, dikke kus Lucas & Eva.

 • Linda Willemina

  Jeeeeeeeeeetje mina !!!! Wat een vette prijs Befitandfashionable.com dat is wel een hele coole verjaardag voor ons ook meteen hahaha allereerst van harte gefeliciteerd! 24 mooie leeftijd , ja het gaat super hard na je 18 ik zit ook al weer op 29  genieten van elk moment  ! Ik doe dolgraag mee voor de fashiongoodiebag! Mijn hart gaat al sneller kloppen bij het lezen van al die toffe merken! Ben reuze benieuwd! Ik heb geen instagram dus kan daar niet op mee doen maar doe het graag via FB! #Waanzinnig!

 • Manon Heijland

  Wat een ongelofelijk toffe winactie Anouk! En ik herken het zo, na de 18 vliegt de tijd ineens zo hard, maar oud zijn we nog lang niet joh 😉 We hebben nog een heel leven voor ons. Blijven genieten!

  Ik ga duimen voor de fashion goodiebag. Ik hou van fashion! 🙂 x

 • Karin

  Gefeliciteerd knappie! Ik doe heel graag mee voor de Sports & Health bag, wat had je anders verwacht? Haha. Duimen!

 • Paula

  Alsnog gefeliciteerd! Hoe was je verjaardag? Heb je het leuk gehad?

  Wat leuk dat je zo’n mega goodie bag weggeeft! Zou heel graag de health & sport goodiebag willen winnen dus dat word duimen draaien. Ik volg je overal 🙂

 • Janine Veltman

  Ik had je natuurlijk al via Instagram gefeliciteerd, maar hierbij nogmaals gefeliciteerd knapzak! Blijf lekker door gaan met genieten maar ook vooral met bloggen. Ik vind het zo leuk om je artikelen te lezen. Natuurlijk doe ik super graag mee voor de sport & health goodiebag. Ik ben gek op jouw gezonde recepten en ik vind het super leuk om eens zelf aan de slag te gaan met die gezonden producten. De merken en webshops beloven veel leuks. Fingers crossed 🙂 Xx Janine

 • Carmen Goessens

  Wat lief dat je ons blij maakt met twee van die grote goodiebags. Spannend zeg! Ik ding het liefste mee voor de fashion goodiebag maar de sport en health goodiebag klinkt ook heel erg tof. Gewoon maar duimen dus 🙂 Ik volg je op alle kanalen. xxxx Carmen

 • Irene

  Gelukkige verjaardag! Dat gevoel heb ik ook al vanaf m’n 18de :p maar ik voel me eigenlijk nog steeds wel 18 hoor, ook al ben ik al 24.
  Supertoffe goodiebags precies! Vind het erg moeilijk om te kiezen maar ik ga denk ik toch voor de health & sport goodiebag!

 • Lotte Valkenburg

  Gefeliciteerd nog!! Ik wil ook de sport en health Goodiebag winnen, super lekkere en leuke producten! Ook krijg ik op de dag van uitslag ook de uitslag van mijn scriptie. De Goodiebag kan de dag dus of alleen maar beter maken of er voor zorgen dat mijn dag nog een leuk en positief tintje heeft! Ennn ik ben 14 juni jarig, dus zou een mooi cadeautje zijn voor hopelijk een mooi weekend!

 • Valerie

  Proficiat!! Een hele leuke blog. Ik zou zo graag de Sport & Health Goodiebag willen winnen. Er zitten volgens mij zo een fijne producten in, die ik zeker en vast wil uitproberen en die me hopelijk kunnen helpen naar een gezondere levensstijl. Fingers crossed!

 • Sanne ras

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou heeeeeel graag de fashiongoodiebag willen winnen, lijkt me super! Fijne avond nog!

 • Senne

  Alsnog gefeliciteerd! Ik ben een weekje weg geweest dus heb je verjaardag helemaal gemist. Woeps ?. Heel leuk dat je zoiets altijd zo open deelt en idd na de 28 gaat het hard haha, maar het leven gaat zeker niet voorbij. Het wordt alleen maar leuker joh ?

  Ik ga duimpjes draaien voor de fashion goodiebag ❤️

 • Jolique

  Oh wat een geweldige actie! Super lief dat je zoiets doet ter ere van je verjaardag. Ik doe super graag mee voor de fashion goodiebag 🙂

 • Margot Willems

  WAUW! Dat zijn zeker mega goodiebags om weg te geven. Wat goed en leuk dat je zoveel leuke merken en winkels hebt weten te regelen. Gaaf hoor. Ik zou graag de health & sport goodiebag willen winnen dus daar stem ik dan ook voor. Het kriebelt dus ik ga net als iedereen duimen.

 • Laura Aerts

  Happy bday 😀 ! Ik ga voor de sport&health goodiebag. Ik ben heel benieuwd naar al die lekkere en gezonde productjes. Enjoy your day & your vlaai ofc! Ik zal wel blokken 😉

  xx

 • Manouk Sjouw

  De Sport & Health goodiebag vind ik awesome! xxx

 • Magalie Huijers

  De Fashion goodiebag zou super zijn!
  Je schrijft heel leuk trouwens :)!

 • Danielle Mutsers

  Van <3te gefeliciteerd!
  Ik hoop op de Fashion goodiebag, omdat ik fashion toch ietsje leuker vind!
  #leukeactie #keepupthegoodwork

 • angela kuepers

  Ik wil graag kans maken op de fashion-goodiebag!:)

 • Joke Verhaegen

  Gelukkige verjaardag!

 • Soof

  Oh leuk Anouk! Ik hoop een kansje te maken op de fashion goodiebag. Duimen dus.

 • Eliza Perez

  Lieve Anouk, van harte gefeliciteerd met je B-Day! Maak er een fabulous dag van! Ik ben nog lang niet jarig maar wel gek op kadotjes en zou heel graag kans maken op de fashionbag. Ik heb helaas geen instagram maar mag ik dan toch meedoen? En heb je zelf verder nog leuke dingen gekregen? Grote verjaardagskus Eliza

  • Hi Eliza. Wat een lief berichtje! Natuurlijk kan je dan toch meedoen 😉
   Ja hoor, zeker. Ik ben weer lekker verwend door familie, vriendinnen en mijn vriend. Mijn ouders maakte me blij met een nieuwe lens voor mijn camera en mijn vriendje neemt me een weekendje mee naar Valencia. Helemaal leuk dus. Liefs, Anouk

 • Anne Dore

  Super leuk Anouk! Ik doe zeker mee voor de Fashion goodiebag! Ik volgde je al op insta en fb dus dit is extra makkelijk! En nu maar duimen! x

 • Babette

  Wat leuk Anouk! Alsnog gefeliciteerd 🙂

  Ik ben een echt fashionmeisje en vind OkébyMe en Supertrash geweldig.. dus ik ga duimen voor de fashion goodiebag.

 • Kimberly Laansbeek

  Jaaa ik doe heel graag mee (fashion goodiebag). Super leuk!

 • Petra pronk

  Wat een leuke actie!! Dat ik doe over het hoofd had gezien! 😮 ik zou superduper graag de sport en health bag willen winnen!!

 • Valery

  Ook nog ff kansje wagen 😉 beide goodiebags lijken me awesome! Als ik ma win hihi ? xx

 • Brenda

  Heeeelijke winactie! Beide goodiebags lijken me super! Hopelijk eerst winnen en daatna mag je me verrassen!

 • Manon

  Wat leuk!! En nog gefeliciteerd!! Ik ben een topsporter (wedstrijdzwemmer) op nederlands niveau en ben dus de hele tijd bezig met voeding. Graag zou ik dus de sport & health goodiebag willen winnen. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens mijn nederlandse kampioenschappen dus dat zou een super verrassing zijn!! Xx

  • Manon

   En ook nog eens op mijn verjaardag de uitslag 🙂

 • Shelley Blom

  Hoi hoi!!
  Ten eerste nog gefeliciteerd !! Ik hoop dat je een leuke dag heb gehad !
  Echt super tof dat jij mensen wil inspireren en kennis wil laten maken met de merken die jij super leuk vind!

  Ik ben nu sinds 4 weken bezig met een gezonde levensstijl te creëren ! Het gaat op dit moment al goed maar ik denk dat die goodie bag ook zeker van pas gaat komen ! Vooral de sport en Health het lijkt me leuk om kennis te maken met de producten en merken die jij gebruikt! Zodat ik ze zelf ook kan gaan gebruiken en kan uitproberen!

  Ik hoop dat je zelf ook leuke dingen gekregen heb op je verjaardag en ik wil nog even zeggen dat dit een top actie is! Zeker om mensen kennis te laten maken met nieuwe producten! Ik zou zeggen ga zo door ! Xx Shelley

 • Joanna

  Het is een beetje laat maar nog gefeliciteerd! Wat een super leuke actie, echt lief dat je dit zo met al je volgers deelt en van die mega pakketten hebt samengesteld. Ik doe heel erg graag mee voor de sport & health goodiebag. De meeste merken ken ik nog niet dus ik ben super benieuwd naar de producten. Nieuwe dingen proberen is altijd leuk natuurlijk en is weer extra motivatie om gezonder te leven.

 • Sammy

  Oh wat leuk!! Goed dat ik het nog op tijd zie. Alsnog gefeliciteerd met je 24e verjaardag. Super leuk dat je het op deze manier met ons viert. Ik doe mee voor de sport & healthy goodiebag omdat ik al een tijdje probeer om gezonder te leven en meer te bewegen en hiermee een paar kilo kwijt wil maar ook zeker een fitter lijf wil krijgen. Het gaat goed en dit zou extra motivatie zijn!

 • Michelle

  Gaaf! Ik wil heel graag de fashion goodiebag winnen. Het okebyme shirt ik super leuk en ik ga naar new york in november dus het zou extra leuk zijn als ik dat shirt dan zou kunnen dragen. Xx Michelle

 • healthygirl88

  Wat leuk Anouk! Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik maak graag kans op die sport & health goodiebag, zoveel leuke en lekkere merken zitten erin. Ik ben super benieuwd! Duimen draaien tot volgende week!

 • Sara Gysemans

  Gelukkige verjaardag! Ik vind alle goodiebags tof maar ik ben helemaal weg van de “je ne regrette rien” trui van By bar Amsterdam!

 • Yvet

  Wat een gave actie!! Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Beide goodiebags zijn super, maar ik maak graag kans op de Fashion goodiebag. Ik ben dol op nieuwe fashion items. Ben ook helemaal weg van my favourite musthaves en supertrash. He veel succes met deze toffe actie! Wish me Luck.

 • Anja Groen

  Leuk zeg!!! Ik zou heel graag voor de sport & health goodiebag gaan.
  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag, ik ga vast duimen! ?

 • Wat een leuke blog heb je toch! Health and Fashion twee van mijn favo topics 😀 Alvast gefeliciteerd en ik zou natuurlijk mega graag de sport & health goodiebag willen winnen!! Ga zo door en ik ga hopen dat ik win 😉

 • Naomi Gerritsen

  Hey hey ! Nog gefeliciteerd met je verjaardag !
  Ik zou heel graag voor de sport &health goodiebag gaan, ben pas begonnen met sporten en het kan mij vast heel goed helpen ✌?

 • Linda Hoogeveen

  Ik zou heel graag de sport en health goodiebag winnen! Ziet er supergaaf uit en het setje van Suzy does it, waar je vandaag over schreef, ziet er echt superfijn uit! Het zou een leuk ‘cadeau’ zijn voor mezelf ter ere van de re-opening van m’n blog op 1 juli! En om natuurlijk gemotiveerd te blijven voor een gezonde levensstijl. Wiehoe! (Ik volg je op instagram als Fitterbetterstrongernl – op facebook ben ik gewoon Linda Hoogeveen, ter verduidelijking haha)

 • Mirjam Marcus

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Ik zou heel graag de Sport & Health goodiebag winnen 🙂
  Ook ik ben lekker bezig met sporten en een gezonde levensstijl, dus die goodiebag zou goed van pas komen!

 • Nienke

  Alsnog gefelictieerd! Ik zou heel graag de sport & health goodies willen winnen. Wauw! Wat een mooie merken en producten. Sinds het begin van dit jaar heb ik het roer omgegooid en ben ik gezonder gaan leven en meer gaan bewegen. De goodiebag komt dus altijd goed van pas 🙂

 • wendy langenberg dollekens

  ik wil graag mee doen en tips krijgen 🙂 ik gok op de Sport & Health goodiebag

 • Nathalie van der Aar

  Nog gefeliciteerd! Graag doe ik mee voor de Sport & Health Goodiebag om mijn gezonde eten en bewegen voort te zetten! (helaas heb ik geen instagram, dus ik hoop te compenseren met de nieuwsbrief 😉 )

 • Kathelijne Van Essen

  Een beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd! Volg je al een tijdje op insta en vind je posts en recepten altijd superleuk en lekker!! Hoop dat je er nog lang mee doorgaat, want het is zeker leuk om te lezen! Als ik zou winnen zou ik gaan voor de Sports Goodiebag. Ik heb al bijna twee maanden niet meer gesport en moet na alle stress voor school mijn motivatie echt weer terug gaan vinden voor de zomer!! De goodie bag zal zeker helpen 😉
  Liefs!

 • Irma Kerkhofs

  Waaah ik doe mee voor de fashion goodiebag! Leuk Anouk!

 • Lisanna Maas

  Oh ik ben net op tijd! Gefeliciteerd nog. Ik ga duimen voor de fashion goodiebag <3

 • Marije

  Wat een leuke actie! & gefeliciteerd! Hoewel ik een echte fit&health fan ben, zou ik nu toch voor de fashion goodiebag gaan. Na bijna 2 jaar keihard werken ben ik heel veel kilo’s lichter, en zouden aanvullingen op mijn kledingkast heel goed uitkomen ? and it’s almost my birthday, en een leukere verassing dan deze goodiebag kan ik me niet wensen ? #fingerscrossed

 • Britte

  Woehoe!! Zo gaaf!! Gefeliciteerd <3
  Ik doe mee voor de sport & health goodiebag. Allemaal leuke merken en het zal me weer wat extra motivatie geven om door te gaan met mijn gezonde levensstijl. Lijkt me heel fijn.

 • Lisa Gerwen

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik word deze maand ook 24 en vind het ook zo wennen. Ik voel me al een oud vrouwtje haha.

  Leuk dat je jouw verjaardag feestelijk met ons viert. De goodiebags vind ik allebei heel erg tof! De meeste merken ken ik en vind ik tof dus het is moeilijk om te kiezen. Ik ga voor de fashion goodiebag omdat ik heel veel kleding heb moeten weggooien omdat ik 10 kg ben afgevallen. Nieuwe fashion is dus heel erg welkom. Duimen!!

 • Sandra Neeken

  Jaaaaaa! Ik kan het bijna niet geloven. Ik win nooit iets! Super leuk Anouk 😀 Ik heb je al een berichtje gestuurd Xx

 • STAY UP TO DATE