Personal: Op pad met Simon Lévelt

review drinkpod simon levelt befitandfash-001
Misschien had je het wel verwacht, maar ik ben geen huismerk-drinker. Het liefst drink ik de theevarianten van Simon Lévelt. Dankzij het grote assortiment kan ik eindeloos variëren. Ideaal! Thuis geniet ik dan ook bijna dagelijks van een kopje of twee, maar onderweg vind ik het vaak wat lastiger. Laat ik het zo zeggen, ik heb veel pogingen gedaan, maar keer op keer kwam ik thuis met een lekkende beker. Vanaf nu is dat gelukkig voorbij, want ik heb de perfecte, niet-lekkende(!) thermosbeker gevonden.

Er wordt wel eens gezegd ‘wanneer je op zoek bent, vind je niets en wanneer je niet op zoek bent, loop je er zomaar tegen aan’. Zo waar! Ik bedoel, mijn zoektocht naar een niet-lekkende thermosbeker had ik al lang opgegeven. Ik had dan ook niet verwacht dat ik ooit nog een nieuwe thermos-aankoop zou doen. Ik had namelijk al zoveel miskopen gedaan. Toch besloot ik de gok nog eens te wagen met de DrinkPod: Een thermosbeker, die naast praktisch ook stylish verantwoord is. De compacte beker is in verschillende kleuren verkrijgbaar en goed voor 200 ml koude of warme drank. Persoonlijk vind ik dit formaat perfect. Het ligt fijn in de hand en past in vrijwel iedere tas. Om de drank koud of warm te houden, is de thermosbeker voorzien van een metalen binnenzijde. In tegenstelling tot de meeste thermoskannen, is de DrinkPod voorzien van een kunststof drinkrand. Dit voorkomt dat je je lippen verbrandt bij het drinken van een warme drank en het vermijdt metaalsmaakjes. Ideaal! Ook is de DrinkPod lekvrij en dan ook écht. Ik ben helemaal happy en drink mijn Simon Lévelt thee vanaf nu ook onderweg.

Besluit jij nu ook om zo’n leuke DrinkPod te bestellen, vul de beker dan ook eens met verfrissend fruitwater. In de thermosbeker blijft het water lekker koel en kun je het gemakkelijk meenemen tijdens een zomers dagje uit.

DrinkPod, verkrijgbaar bij Simon Lévelt voor €14,95

 • Grappig, ik heb een keer geprobeerd thee mee te nemen in de auto maar die beker viel om (zat gelukkig dicht) en ik kon er heel de rit niet meer bij, jammer! Haha dit zou wellicht een betere zijn 🙂

 • Simoon

  Ziet er uit als een hele fijne beker!

 • Lenneke Grooijen

  Haha herkenbaar! Bij mij gaat het ook altijd mis met zo’n beker, misschien moet ik deze ook maar eens proberen 😉

 • Janine Veltman

  Handig formaat!

 • Kim

  Super herkenbaar die bekers lekken gewoon al-al-allltijd haha

 • STAY UP TO DATE