Personal: The perfect fit (+ WIN)

pure lime sport bh womoda review winnen
Bij het tillen van wat kilo’s zal ‘ie nog niet door de mand vallen, maar tijdens een stevige run daarentegen. Voor het geval je denkt ‘wat kletst zij nou’. Ik heb het over een sport bh met lichte ondersteuning, waarmee in het krachthok alles smooth verloopt, maar zodra je op de loopband springt dat wel even anders is. Herkenbaar? Dan is goede ondersteuning wat je nodig hebt.

Een sport-bh met goede ondersteuning maakt een cardio work-out niet alleen comfortabeler, zo’n bh helpt ook blessures voorkomen. Denk aan rug-, nek- en schouderklachten. Nou, dat wenst niemand zichzelf toe toch?

Als iemand met een kleine omvang en grote cupmaat, blijft het voor mij een behoorlijke uitdaging om een perfect fit te vinden. De ene keer is de cup perfect en de omvang te groot, de andere keer is de omvang perfect en de cup te klein. En zo heeft iedereen wel iets. Geef toe, het is voor ons allemaal een zoektocht naar de perfecte fit.

Nou, na al die negativiteit, kun je wel een oppepper gebruiken toch? Hier komt ‘ie: Ik heb de perfecte sport bh gevonden en getest, en ik kan je vertellen, hij is geweldig. De PureLime Moulded CupΒ sport bh (verkrijgbaar bij Womoda) geeft een goede ondersteuning en past dankzij de cupmaten perfect. Naast ondersteuning en pasvorm, heb ik ook gekeken naar de looks van de sport bh. De bh is misschien niet super sexy en stoer, maar zeker wel miss fashionable in haar klasse. Een toppertje dus!

Nou, dat ik enthousiast ben, is wel duidelijk. Daarom wil ik ook een van jullie blij maken met zo’n fijne comfortabele sport bh. Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg @befitandfash op Instagram
– Vertel onder dit artikel of onder de foto op Facebook of Instagram waarom jij deze sport bh wil winnen.

Je kunt meedoen t/m 11 oktober 2015. De winnares wordt 12 oktober bekend gemaakt.

Gefeliciteerd Manon van Rijsbergen! Jij wint de PureLima Moulded cup sport bh van Womoda. Stuur je even een berichtje naar anoukdonkers@befitandfashionable.com

pure lime sport bh womoda review winactie rozeΒ pure lime sport bh womoda review ervaringen winactie reageer en win

 • Oeh, die zou ik heel graag willen winnen! Ik heb namelijk gewoon geen sportbh, omdat ik sneller dingen als een nieuwe sportbroek koop (mede omdat ik hier uit was gescheurd). Maar ik merk wel dat het niet ideaal sporten is zonder sportbh. Ik volgde je al op Instagram πŸ™‚

 • Britte

  Heel graag! Ik vind het altijd moeilijk een goede bh te vinden.

 • Simoon

  Perfecte winactie! Motiveert weer extra om meer te gaan hardlopen! πŸ‘Œ

 • Kimberly Brand

  Wauw! Dat is zeker een mooie voor een ondersteunende sport bh. Die zou ik heel graag willen winnen. Duimen duimen. Ik volg je op Insta πŸ™‚

 • Marina de Graaf

  Wauw die is mooi! Ik sport 5x pw dus een goede sportbh is een must! Ik ben dan ook heel benieuwd naar deze!

 • Janne

  Heel erg welkom. Met een maatje meer is ook een goede sport bh vereist. Ik train sinds september 5 keer per week en de eerste kilo’s zijn er al af. Een fijne en functionele sport bh zou super zijn.

 • Samantha

  Het model sportbh is sowieso al heel mooi, en aangezien mijne niet meer past en nogal oud is maar ik wel heel graag weer wil sporten na een heftige periode zou deze wel ideaal zijn!
  Ps ik volgde je al op instagram πŸ™‚ echt heel leuk en mooie fotos en blogs altijd!

 • Lisa Gerwen

  Wat een mooie sport bh. Ik sport twee keer per week in de sportschool en loop daarnaast ook vaak hard. Ik kende de womoda nog niet. Ze hebben veel mooie sport bh’s. Ik ga duimen.

 • Lenneke Grooijen

  Leuk kleurtje en eindelijk een sport-bh die verkrijgbaar is in cupmaten. Ideaal! Ik doe veel aan cardio dus zo’n ondersteunende bh zou super zijn. -X- Lenneke

 • Anita H.

  Ik vind dit wel een bijzonder mooie sport-bh. Eerlijk gezegd: ik gebruik meestal een gewone bh bij het sporten. Niet zo verstandig, ik weet het. Ik wil het hardrennen weer gaan oppakken en dan is een sport-bh wel een must.

 • Sandra Neeken

  Wat een mooie bh van Womoda. Ik zou hem graag dragen tijdens het hardlopen voor extra steun. Ik heb geen grote boezem en dacht daarom altijd dat een sport bh onnodig was. Toch heb ik wel behoefte aan een met ondersteuning. Daarom hoop ik dat ik deze win πŸ™‚ Xx

 • Madeleine Hoven

  Ik wil deze sport bh heel graag winnen omdat ik hetzelfde probleem heb als jou. Kleine omvang en wel een grotere cupmaat. Bij het kopen van bh’s heb ik geen problemen maar omdat sport bh’s eigenlijk altijd verkocht worden in maten s m en l is het moeilijk. Daarom zou deze bh voor mij een uitkomst zijn en laat roze nu ook mijn favoriete kleur zijn. xxx

 • Manon

  Heel erg leuk. Een sport bh zit normaal nooit echt zoals het zou moeten. Ik denk dat het komt doordat ze vaak in normale maten te koop zijn en niet in cup- en omvangmaten. Ik ga duimen voor deze fashionable bh. Lieve groetjes, Manon.

 • Chantal

  Wauw! Ik zou het echt heel erg leuk vinden om te winnen, omdat ik nu echt een doel voor mezelf gesteld heb en daar hoort natuurlijk een mooie en goede sport bh bij β™‘

 • Janine Veltman

  Ziet er leuk uit! Love pink. Dit winnen moet de motivatie zijn om na twee maanden pauze weer te beginnen met goede ondersteuning.

 • Sanne Verbaant

  Ik ken het probleem!! Verschrikkelijk, en ’t ergste is nog; heb je er eindelijk een gevonden dan zijn ze meestal peperduur.. Wil deze wel eens proberen πŸ˜€

 • Rianne

  Zo herkenbaar! Daarom doe ik mee πŸ™‚

 • Lisanne Nijkerk

  Ik denk dat er heel veel vrouwen met hetzelfde ‘probleem’ zitten als jij. Het is helemaal niet makkelijk om een goede fit te vinden en als je er dan eindelijk een vindt is die vaak niet genoeg ondersteunend. Deze beha zou ik daarom super graag willen winnen, misschien heb ik dit keer ook geluk en past hij mij ook perfect! Duimen draaien πŸ™‚ X Lisanne

 • STAY UP TO DATE