Recept: Vanille proteïne superfood snack (+ WIN)

recept vanille smoothie in a bowl met cacao nibs blauwe bessen chia zaad superfoods
Vanille, verse blauwe bessen, superfoods en cacao nibs. Meer hoef ik niet te zeggen toch? Deze smoothie in a bowl is niet alleen lekker als een stevig ontbijt, maar is ook ideaal als snack na de training. Jouw spieren krijgen hulp bij het herstelproces en jouw buik zal na het eten van deze vanille smoothie niet snel meer knorren. Ik zeg: Genieten maar!

Wat heb je nodig? (voor 1 portie)
– 1 bevroren banaan
– 150 ml plantaardige melk
– 1 vanille stokje
– 1 eetlepel griekse yoghurt 0%
– 1 eetlepel cacao nibs
– 1 theelepel chiazaad
– handje blauwe bessen

Optioneel
– 0,5 portie Super Foodstick 

Hoe maak je de vanille proteïne superfood snack?
– Was de blauwe bessen
– Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het merg eruit.
– Mix de bevroren banaan, plantaardige melk, vanille poeder, griekse yoghurt en vanille merg in een blender tot een romig geheel.
– Voeg eventueel de inhoud van een Super Foodstick toe en mix opnieuw.
– Schenk in een kom en maak af met blauwe bessen, cacao nibs en chia zaad.
– Genieten maar!

WIN! Heb jij geen Super Foodsticks in huis en ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan heb ik leuk nieuws! Ik mag namelijk een pakketje weggeven met daarin een setje Super Foodsticks en een shaker, zodat je kennis kun maken met de stick. Hoe kun je mee doen? Reageer onder deze post en vertel waarom jij de Super Foodstick graag wil proberen.

recept vanille proteïne smoothie met blauwe bessen chiazaad cacao nibs superfoodstick

 • Daniëlle

  Ziet er goed uit zeg!

 • Lisa van Gerwen

  Zou het ook lekker zijn met whey banaan? Dat is de enige wat ik in huis heb.

 • Jana

  Oh ik doe graag mee! Ik doe aan bodybuilding 5 dagen per week, dus mijn spieren kunnen wel wat support krijgen :D. Ik heb er nog nooit van gehoord maar het lijkt mij wel een goed product, lekker makkelijk ook!

 • Lotte

  Wat een gemakkelijk recept alweer Anouk. Super fijn! Ik heb nooit zoveel tijd en zin om lang in de keuken te staan en al helemaal niet na de training. Ik wil dit recept wel eens maken met de superfoodstick 😁

 • Manda

  Klinkt makkelijk! Ga het recept proberen en ben ook wel nieuwsgierig naar de Super Foodstick. Wil er graag eens mee aan de slag!

 • Janine Veltman

  Nomnomnom dat ziet er weer lekker uit!

 • Simoon

  Ik doe graag mee met de winactie omdat ik zo’n lekkere smoothie bowl ook wel wil maken!

 • Manon Ritten

  Ik train 13 uur in de week en ik ben een beetje uitgekeken op mijn huidige protein poeder. Misschien is dit iets 😉 ik doe graag mee!!

 • STAY UP TO DATE