Shoptip: My Little Shop

Naamloos-002
Studenten hebben het niet altijd even gemakkelijk. Saaie colleges, bergen studeerwerk en dan niet te vergeten het kleine budget waar we van moeten leven en sparen voor later. Even lekker shoppen kan dan ook wel eens frustrerend zijn. Zo lopen we vaak tegen dingen aan die net boven ons budget liggen, willen we gewoon nu shoppen en niet maanden wachten tot de sale begint en kan zoeken naar een goede deal soms wel eindeloos duren. Herkenbaar? I feel you!

Oh boy, het blijft iedere maand weer een dilemma: Ga ik shoppen of extra sparen? Lastig lastig. Nou eigenlijk is het helemaal niet zo lastig. Ik shop gewoon slim en ga op zoek naar een goede deal of fijne korting. Zo kan ik shoppen én sparen.

My Little Shop is een van de shops waar ik dol op ben. De shop, ook wel bekend als MLS, werkt met hele fijne, kleine prijsjes. Je vindt er kleding, schoenen en ook accessoires met kortingen tot wel 80%. Perfect voor iedereen met een klein budget! Dit zijn de leukste deals van dit moment:

    
Michael Kors Zonnebril €129,00 €79,00 – Ibiza fringe bag €55,00 €34,95 – Festival Pakket €54,95 €17,95

    
Bikini €24,95 €14,95 – Philippe Constance Horloge €99,95 €59,95 – Temporary Tattoos €16,95 €7,95

Psst… Het Summer Festival Pakket zit in de fashion goodiebag. Vergeet dus niet om mee te doen! Je kunt reageren t/m zondag, 21 juni.

Beeld: My Little Shop, Pinterest

 • Hilde

  I love MLS!!

 • Danielle

  Wat een leuk shop! ?

 • Sammy Meijnders

  Dit is echt iets voor mij! Ik hou van korting! Xx

 • Janneke Aarts

  Die tattoos!! ?

 • Sandra Neeken

  Heel leuk!

 • STAY UP TO DATE