Personal: Things that make me happy

things that make me happy anouk donkers blogger be fit and fashionable waar ik blij van wordt3
Maandag wordt vaak ervaren als een vervelende dag. Het is de start van een nieuwe werk- of school week. Het weekend is voorbij en je moet weer vroeg uit de veren. Genoeg redenen om je niet happy te voelen dus. Daarom wil ik vandaag starten met een topic waar iedereen happy van wordt: Happiness.

Ik ben op dit moment super happy en eigenlijk altijd wel geweest. Natuurlijk heb ook ik soms mijn down- momentjes maar de kleine dingen in het leven zorgen ervoor dat ik iedere dag weer zin heb om, gewoon, te genieten. Na het lezen van het lijstje hieronder zul je misschien denken dit zijn gewoon random dingen maar stiekem zijn ze heel speciaal. Ze toveren immers iedere dag weer een lach op mijn gezicht….

Mijn vriendje
Inmiddels ben ik al bijna 4,5 jaar happy in love met Rob. Hij heeft me laten zien dat liefde veel meer is dan alleen verliefd zijn. Het klinkt misschien cliché maar we zijn de dikste maatjes. Lovers and friends, dat is de perfecte verwoording. Ik zou hem voor geen goud willen missen!

Mijn vriendinnen
Zeg nou zelf, wat moet je zonder ze? Sinds de middelbare school heb ik een aantal top meiden om me heen, waar ik onwijs mee kan lachen en natuurlijk ook eindeloos kan praten over de gekste dingen. Je kent het allemaal wel. Simpel gezegd, is er met hen om me heen altijd wel een reden om happy te zijn.

Sporten
Zoals jullie weten ben ik vaak in de sportschool te vinden. Ik vind het heerlijk om mezelf even lekker te laten gaan. Vaak ga ik in de avonduren en verwerk ik als het ware mijn dag in de sportschool. Het klinkt gek maar het brengt me tot rust en dat maakt me happy. Ik ben weer in evenwicht na een flinke work-out sessie.

Eten
Wanneer je aan mijn bf, vriendinnen of familie vraagt waar ik happy van wordt, zullen ze vast en zeker allemaal eten noemen. Ik ben simpelweg gewoon gek op lekker eten. Het hoeft niet super culinair te zijn, gewoon easy treats, daar wordt ik blij van.

Thuis zijn
Na een vermoeiende en lange schooldag op de bank ploffen. Lekker warm en droog met een kop ‘cappo’ binnen zijn wanneer het buiten flink waait en regent. Puur genieten. Heerlijk! Het zijn misschien vanzelfsprekende dingen maar toch ervaar ik ze keer op keer als lucky momenten.

  • Alleen van het lezen van jouw lijstje wordt ik al happy!! Leuk hoor, zo leer je de ‘gewone’ dingen in het leven weer even te waarderen. Voor mij is ultieme happiness mijn vriendinnen, vriendje en familie om me heen. Met kerst of sinterklaas, dat zijn echt de momenten waar ik het hele jaar naar uit kijk 🙂

  • War leuk om te lezen wat jou allemaal happy maakt! 🙂

  • Leuk om te lezen wat jou blij maakt. Eigenlijk word ik blij van precies dezelfde kleine dingen. Het is zo jammer dat je het vaak niet beseft.. maar dankzij jou nu weer even wel 😉

  • Super herkenbaar! Ik kan ook happy worden van lekker thuis zijn vooral nu het weer kouder word buiten…

  • STAY UP TO DATE