Work-out tip: App je fit

app je fit - moves app - sport en fitness applicaties-001
Naar de sportschool gaan kost soms flink wat motivatie. Gelukkig kun je tegenwoordig sporten waar en wanneer je maar wil. En zelf gratis! Het enige wat je nodig hebt is je smartphone en een sport app. Welke app? Dat vertel ik je. Dit zijn mijn favorieten 😉

NTC: Nike Training Club
Met de Nike Training Club app kun je jouw work-out programma aanpassen op basis van jouw niveau en je persoonlijke doel. Wil je bijvoorbeeld afvallen dan kies je voor het ‘Get Lean’ programma en wil je spieren opbouwen dan ga je voor ‘Get Toned’.  Er is voor ieder wat wils en het is super easy! Je krijgt namelijk stap voor stap instructie van een personal trainer. Yay!
Download de app hier!

Abs
Geef toe: Het vinden van motivatie voor buikspieroefeningen is vaak erg lastig. Klopt hè? Gelukkig is er de app Abs. Abs zet dagelijks of om de dag een nieuwe uitdaging voor je klaar en geeft je seintjes zodat je je work-out niet vergeet. Ideaal toch? Zo hoef je geen smoesjes meer te verzinnen. Je kunt het immers niet meer vergeten!
Download de app hier!

Moves
Deze app houdt je in de gaten, ieder moment van de dag, wat je ook doet. Of je nu fiets, loopt, rent of lekker lui op de bank zit. De fitness-tracking app Moves registreert alles en geeft dit in een overzichtelijke tijdlijn weer. Super motiverend want zeg nou zelf, jij wil aan het eind van de dag toch ook een mooie tijdlijn zien? Gewoon even dat extra blokje om fietsen dus.
Download de app hier!

Start to Run
Alle begin is moeilijk. No way! Beginnen is een eitje met de app Start to Run -ook wel bekend als ‘rennen met evy’-. In zes weken tijd train je toe naar twintig minuten achter elkaar hardlopen. Evy vertelt je wanneer je moet wandelen en wanneer je moet hardlopen. Super easy! En dat met je eigen playlist op de achtergrond

  • Ik ben een tijdje geleden begonnen met rennen met evy. Het is echt een aanrader voor iedereen.. Zelfs als je een slechte conditie hebt is het nog vol te houden. Ik ben nu bij les 13.

  • Heel leuke post! De Nike training club is écht een leuke app. Had ‘m een lange tijd op mijn gsm staan! X Eline

  • Leuk bericht en zeker nuttig! Ik ga er één van downloaden!! Dankje!

  • STAY UP TO DATE