Work-out tip: Elete Sportdruppels

review elete sportdruppels elektrolyten voor in je bidon-001
Een stevige cardio work-out. Zo eentje waarbij de zweetdruppels langs je gezicht afrollen. Heerlijk vind ik dat! Lekker los gaan en even alle stressvolle dingen vergeten. Het geeft me een soort innerlijke rust, waardoor ik me na zo’n work-out weer helemaal zen voel. Best gek eigenlijk, want wist je dat je tijdens een flinke zweetsessie veel elektrolyten verliest? ‘Hè elektro wat?’. Elektrolyten, dit zijn stoffen die belangrijk zijn voor de functies van spieren en de vochtbalans in je lichaam. Deze wil je dus eigenlijk helemaal niet verliezen tijdens een work-out. What to do?

Nee, ik ga niet zeggen dat je jouw stevige zweetsessies moet skippen, want er is een oplossing: Elete Sportdruppels. Zegt dit je niets? Dan is dat niet zo gek hoor! Ik bedoel, ik heb de sportdruppels ook pas kortgeleden ontdekt. Aangezien ze voor een probeerprijsje te koop waren, kon ik het -als nieuwsgierig aagje- natuurlijk niet laten: Hop mijn winkelmandje in en proberen maar!

Gezonde sportdrank vervanger
Elete Sportdruppels doen eigenlijk hetzelfde als de meeste sportdranken, alleen dan op een natuurlijke wijze. De druppels bevatten namelijk geen hulpstoffen, geen calorieën en geen toevoegde suikers of zoetstoffen. Wanneer jij 30 druppels in jouw bidon (500 ml water) toevoegt, doet Elete het werk. De druppels vullen belangrijke stoffen (elektrolyten) als natrium, kalium en magnesium al drinkend aan.

De smaak? Elete Sportdruppels smaken van nature licht zout, maar gemengd met een paar mililiter water proef je niets meer van die zoute smaak. Je drinkt voor je gevoel gewoon water. Ideaal!

Mijn ervaringen met Elete Sportdruppels
Ik heb de sportdruppels nu een maandje gebruikt en merk voornamelijk verschil na de training. Ik krijg geen energie-inzinkingen meer en heb bijna tot geen last meer van krampen in mijn spieren. Een aanvulling is het dus zeker!

Ben jij inmiddels ook erg nieuwsgierig? Vergeet dan niet om mee te doen met de B-day give away. In de health goodiebag zitten namelijk ook Elete Sportdruppels. Kun je simpelweg niet wachten? Bestel dan gewoon een proefverpakking, die heb je al voor een prikkie: €2,95. 

 • Lotje Stekelburg

  Ik ben geen voorstander van sportdrankjes vanwege de grote hoeveelheden suiker. Dit is een ideale vervanger. Ik ben erg benieuwd!

 • Lenneke Grooijen

  Klinkt goed! -X-

 • Zo eindelijk een die me wel oke lijkt, ik heb laatst zo’n poeder geprobeerd maar die smaak ging me mega erg tegenstaan en bovendien zit er ook nog suiker in, dat willen we niet!

 • Estée

  Ik drink ook geen sportdranken vanwege de vele toegevoegde stoffen. Dit lijkt me super!

 • Annette Laarman

  Ik gebruik ze ook! Ben er erg blij mee en het ook veel goedkoper als liters sportdrank inslaan 😉

 • Eveline Stegwee

  Zo te horen een goede vervanger. Kleine prijsjes zeg, ik en mijn vriend gaan de druppels ook eens proberen.

 • Janine Veltman

  Interessant.. Ik ben behoorlijk anti sportdrankjes omdat er zoveel suikers en zoetstoffen in zitten maar deze is zonder toevoegingen dus ik ben erg benieuwd naar de werking van de druppels.

 • STAY UP TO DATE