Win: Gezonde darmen met Synbiotics SB3

Tip en win Pure Pharma Synbiotics SB3 Probiotica
Gezondheid begint van binnen en daarom heb ik de afgelopen maand het nieuwe product Synbiotics SB3 van PurePharma geprobeerd. Synbiotics SB3 is een unieke mix van probiotica, prebiotica en vitamine C, die jouw lichaam, met behulp van goede bacteriën in je darmen, in goede gezondheid houden.

Want wist jij dat jouw darmen naast het verteren van alles wat je eet en drinkt, ook andere essentiële functies vervullen die van invloed zijn op jouw gezondheid. Zo vormen ze bijvoorbeeld een natuurlijke verdediging tegen ziektekiemen. Daarom is het belangrijk je darmflora gezond te houden. Dit kun je doen door voldoende te bewegen, gezonde voeding tot je te nemen -met voldoende vezels en vocht-, rust te nemen en eventueel jouw darmen aan te vullen met goede bacteriën. Dat laatste is precies wat je met Synbiotics SB3 doet.

Synbiotics SB3 wordt geleverd in een gevriesdroogde poedervorm. De bacteriën in het poeder worden geactiveerd door vocht. Daarom wordt de SB3 geleverd in 30 innovatieve portie verpakkingen, die het poeder beschermt tegen vocht van buitenaf. Het poeder heeft een unieke samenstelling van probiotica, prebiotica en vitamine C.

Probiotica 
Probiotica is de meest bekende vorm van darmflora-ondersteuning. Met probiotica, ook wel de goede bacteriën in je darmen genoemd, vul je de bacteriën in je lichaam aan.

Prebiotics
Prebiotica is er om de goede bacteriën in je lichaam te voeden. Dit zorgt ervoor dat je het meeste voordeel haalt uit het supplement en natuurlijk uit de bestaande bacteriën in jouw darmen.

Vitamine C
Elke portie SB3 bevat 200 gram vitamine C. Deze vitamine draagt bij aan het versterken van jouw immuunsysteem en beschermt cellen tegen oxidatieve stress.

Na een maand SB3 kan ik vertellen dat ik daadwerkelijk verschil merk. Ik voel me energiek en heb minder last van een opgeblazen gevoel na een stevige maaltijd, en dan heb ik het nog niet eens gehad over mijn immuunsysteem. Ik heb het gevoel dat de herfstgriepjes mij dit jaar niet te pakken krijgen. Terwijl al mijn klasgenoten zitten te snotteren, heb ik nergens last van. Hoe fijn is dat!

Voordat ik met Pure Pharma’s SB3 startte, slikte ik probiotica kauwtabletten. Deze kauwtabletten vond ik vooral erg gemakkelijk. Het innemen van een supplement moet, als je het mij vraagt, vooral geen moeite kosten. Ik moet toegeven dat daarom ik in het begin een beetje skeptisch was over een supplement in poedervorm -zoals SB3-, maar inmiddels ben ik hartstikke gewend en heb ik niks te klagen. De poedersticks lossen direct op wanneer ze in aanraking komen met water en drinken gemakkelijk weg. Wat trouwens ook erg prettig is, is dat je de sticks overal mee naar toe kunt nemen, omdat ze per portie verpakt zijn.

Al met al, ben ik blij verrast door de werking van het supplement Synbiotics SB3. Ik merk zelfs verschil met mijn vorige supplement. Ik zeg: Tip van de maand!

WIN! – Een maand gratis Synbiotics SB3 proberen. Dat kan!
Like Befitandfash op Facebook
Like PurePharma op Facebook
Volg @befitandfash op Instagram
Volg @purepharma op Instagram
Vertel in een reactie waarom jij wil winnen

De winnaar of winnares wordt op 9 november bekend gemaakt.

Gefeliciteerd Bodine Clement! Jij wint één maand gratis Synbiotics SB3. Stuur je even een mailtje met je adresgegevens naar anoukdonkers@befitandfashionable.com?

Tip en win Pure Pharma Synbiotics SB3 Probiotica Sticks

 • Karin

  Dit klinkt super!

 • Manon

  Wat een goed concept om de probiotica te combineren met meerdere goede stoffen. Ik ben super benieuwd en maak heel graag een kansje om te winnen 😊

 • Sandra Neeken

  Het is misschien een beetje genant… maar ik heb de laatste tijd vaker last van winderigheid en darmen die een vervelend gevoel geven in mijn buik. Iets als synbiotics lijkt me een goede oplossing. Vooral omdat het gewoon een supplement is en geen gek medicijn ofzoiets. Ik ga duimen 🙂

 • Hilde

  Ik sta helemaal achter de uitspraak dat gezondheid van binnenkomt. Ik ben super benieuwd naar dit supplement en zou graag willen proberen of het bij mij ook zo’n resultaten oplevert.

 • Manouk Sjouw

  Klinkt goed! Ik ben erg benieuwd en maak graag een kans op het 30 day pakket.

 • Joyce Pots

  ik merk dat mijn buik na een stevige maaltijd steeds vaker ‘opblaast’ en dat ik de laatste tijd steeds meer moeite krijg om me energiek te blijven voelen. Vorig jaar heb ik het roer omgegooid qua voeding en sport en dat bevalt me goed. Nu las ik laatst dat je darmen eigenlijk hierin heel belangrijk zijn en daar heb ik me eigenlijk nog nooit mee bezig gehouden. Het zou dus super tof zijn als ik daarmee kan gaan starten.. nog beter op mijn voeding letten en nog meer knallen en energieker worden. mijn instagram is @joysportfoodfun
  groetjes Joyce Pots

 • Loes van der Meer

  Dit zou echt iets voor mij zijn! Ik heb na iedere maaltijd last van mijn buik en ben het normaal gaan vinden maar zou het super vinden als er iets als een supplement kan helpen.

 • Lucienne

  Synbiotics klinkt als echt iets voor mij! Ik slik nu ook probiotica en dat werkt best prima, maar als dit nog beter is dan wil ik dat natuurlijk super graag eens testen. Ik doe mee!

 • Brenda

  Ik zou dit supplement super graag willen proberen ❤ !

 • Bodine Clement

  Mijn darmen zijn een drama. Vanalles geprobeerd, vrij weinig helpt optimaal! Super fijn als ik dit eens kon proberen zonder eindeloos geld uit te geven aan producten die niet werken..

 • Marina de Graaf

  Ik heb altijd last van mijn darmen en lijk soms echt wel 9 maanden zwanger, vreselijk! Ben dus heel benieuwd naar de synbiotics!

 • Linda

  Ik heb al een tijdje last van rommelende darmen. Erg vervelend vooral de krampen
  ’s nachts houden me wakker. Ik zou dit product erg graag eens willen proberen.

 • Anita H.

  Ik heb al vaker probiotica gebruikt (concurrerende merken), op advies van een natuurarts. Lijkt me bepaald niet verkeerd om weer eens een kuurtje te doen. Mijn darmen zijn sowieso chronisch van slag.

 • STAY UP TO DATE