Work-out tip: Hardloop essentials

smartphonehoesjes jabra sports headset befitandfash
Hardlopen. Ik zou het iedereen aanraden. Voornamelijk omdat je er super gemakkelijk mee kunt starten. Geen dure abonnementen, alleen een kleine investering in hardloopschoenen en jij bent klaar om te gaan. Zo ben ik ook begonnen. Inmiddels ben ik zo’n 6 paar schoenen verder en heb ik een paar andere hardloop items toegevoegd aan mijn running-sessie. Vandaag laat ik jou mijn twee nieuwste essentials zien.

smartphonehoesjes sportarmband iphone zwart jabra sports headset befitandfash smartphonehoesjes jabra sport headset foto
Jabra Stereo Sports Headset
Wat is er nu belangrijker dan een goed staaltje muziek tijdens een training. Een stevige beat maakt het hardlopen leuker en helpt om net een tikkeltje harder te gaan. Voorheen nam ik mijn basic iPhone oordopjes mee tijdens mijn rondje, maar tegenwoordig heb ik de luxe van een Jabra Headset. Deze is te bevestigen aan je top, blijft dankzij de pasvorm perfect zitten in je oor en geeft ook geen vervelend drukkend gevoel in je oren. Waar ik ook erg blij mee ben, is de geluidskwaliteit. Bij een lekkere beat hoort immers een zuiver geluid.

Basic sportarmband
Tijdens een running-sessie maak ik vrijwel altijd gebruik van Spotify voor muziek-sync. Precies daarom, moet mijn telefoon altijd mee op pad. Aangezien mijn iPhone niet de kleinste is en deze niet in de zakjes van mijn sportlegging past, is een sportarmband voor mij een ware must-have. Ik heb ze in verschillende kleurtjes, maar basic zwart blijft mijn favoriet. Natuurlijk is een sportarmband van Nike fantastisch, maar dan zul je wel een investering moeten doen. Ben je op zoek naar een betaalbaar en goed zitten exemplaar? Kies dan voor de variant van Smartphonehoesjes.nl. Deze koop je voor een prikkie, voelt zacht aan op de huid en blijft, dankzij de stevige klittenband, goed zitten.

Andere hardloop essentials die ik iedereen aanraad? 
Spotify, de perfecte manier voor muziek sync. Is je internetbundel te laag? Upgrade dan naar Spotify Premium (aanrader!) of maak afspeellijsten in je telefoon.
– Een geheugenkaartje voor de niet-iPhone gebruikers, onder het motto van: er staat nooit genoeg muziek op je telefoon.
– De komende maanden willen we hier misschien nog niet aan denken, maar touchscreen handschoenen zijn ideaal tijdens trainingen in de winter.
– Een powerbank. Voor mij echt onmisbaar. Ik ben namelijk het type ‘oh mijn telefoon is 5% en ik kan niet hardlopen zonder muziek’. Geen smoesjes, gewoon een powerbank inpluggen en gaan.

smartphonehoesjes sportarmband iphone zwart befitandfash

smartphonehoesjes review jabra headset befitandfash

Outfit credits: Nike 

 • Feline

  Met jouw tip over Spotify op Instagram vorige week ben ik nu ook begonnen met Premium en ik wil echt niet meer anders! Nooit gedacht dat het zoveel verschil zou maken. Hardlopen is zo veel rustgevender als je je geen zorgen hoeft te maken over de muziek die je misschien moet gaan switchen. Fijn!! ?

 • Lenneke Grooijen

  Wat een fijne tips! Ik heb nu nog gewone spotify maar misschien moet ook overstappen. De oortjes zien er ook heel fijn uit. Ga meteen even kijken op de site. X

 • Simoon

  Mooie foto’s! Hoeveel kost de sportarmband?

 • Nicole

  Fijne tips!

 • Elisa

  Passen de oortjes om ieder oor? Ik heb namelijk best kleine oren haha.

  • Hi Elisa,

   Om ieder oor durf ik niet te zeggen, maar er zitten verschillende dopjes bij om de vorm van de headset zo goed mogelijk aan te passen aan jouw oor. Ik heb kleine oren en gebruik de standaard maat :).

   Liefs, Anouk

 • STAY UP TO DATE