Aanrader: Pure gemalen kokos

pure gemalen kokos body en fit
De kokosnoot wordt vaak geassocieerd met het populaire en zoete zomerdrankje kokoswater. Maar de tropische vrucht heeft veel meer te bieden dan dat. Je kunt het vruchtvlees tot kokosmelk persen of drogen en fijnmalen tot kokossnippers. Yummie! Als je het mij vraagt, wordt de vrucht niet voor niets ‘the symbol of paradise’ genoemd. I ❤ the taste of coconuts!

Vet en vezelrijk
Een kokosnoot heeft een hoge voedingswaarde en geeft daardoor veel energie. Ideaal voor de sporty girls onder ons! Ook bevat de vrucht een heleboel vetten en vezels die een bevorderlijke werking hebben op ons lichaam. Je zult nu misschien denken, ‘word ik daar niet dik van?’. Nee hoor! Het is juist belangrijk dat je voldoende vet- en vezelrijke voeding binnenkrijgt. Dit beïnvloed namelijk jouw hormoonhuishouding, spijsvertering en spieropbouw. Zo werken de vetten en vezels in kokos ontstekingsremmend, antibacterieel en stimuleren ze de vetverbranding.

Pure gemalen kokosBody & Fit
De ‘pure gemalen kokos’ is gedroogd vruchtvlees dat, zoals de naam al zegt, tot snippers is gemalen. De kokossnippers zijn als je het mij vraagt een perfecte toevoeging op een dagelijkse healthy maaltijd. Want of je nu een havermout ontbijt, smoothie- of yoghurtsnack klaarmaakt, met de kokossnippers geef je jouw gerecht net dat beetje extra smaak.

Hoe eet ik de gemalen kokos?
‘S morgens eet ik maar al te graag een ‘bakkie kwark’ met healthy stuff. Ik vind het leuk en ook erg lekker om te mixen en matchen met muesli, fruit en superfoods. Dit keer koos ik voor de magere kwark van Biogarde en voegde ik hier mango, abrikozen, ongezouten amandelen, gojibessen en natuurlijk de pure gemalen kokos van Body & Fit. En het smaakte heerlijk, absoluut een aanrader!

pure gemalen kokos body en fit shop mijn onbijt met pure gemalen kokos body en fit shop

  • Wat ziet je breakie er goed uit! Ik heb de kokos snippers besteld. Ben benieuwd hoe het smaakt 😉

  • Lindsey

    Dat wordt bestellen Body & Fit. Je ontbijt ziet er echt jaloersmakend lekker uit. Yammie.. krijg er honger van.

  • STAY UP TO DATE