Work-out: Spotify music special

Wat zou een work-out zijn zonder playlist? Ik bedoel, zonder muziek zou ik een stuk minder fanatiek zijn in de gym. Met een fijne beat houd ik het gewoon net een tikkie langer vol. Geldt dit ook voor jou? Dan heb ik een leuk nieuwtje voor je!

Spotify werkt sinds kort samen met een fitnessguru’s als Shaun T -bekend van Insanity-. Het muziekprogramma heeft geluisterd naar Shaun en een playlist samengesteld op basis van de upcoming trends op fitness gebied. Zo kun je denken aan speciale melodieën voor CrossFit, Tabata en Cardio Dance. Benieuwd? Luister ze hier:

CrossFit

Tabata

Cardio Dance


Ultimate work-out playlist
(mijn favoriet!)

Beeld: Pinterest

 • Dit is fijn! Ik heb geen account op Spotify maar moet er nu toch echt aan geloven.

 • Janine Akkers

  Ik gebruik altijd Spotify maar deze lijsten kende ik niet. Thanks for sharing

 • Lenneke Grooijen

  Deze playlists kende ik nog niet! Wat slim van Spotify! -X-

 • Jenny

  Wat een lekkere beats!

 • Sandra Neeken

  I love Spotify! Deze playlists kende ik nog niet. Ik ga ze meteen opslaan X

 • Bedankt voor deze leuke playlists!
  Liefs Lonneke

 • Fijne playlists!

 • Janine Veltman

  Ik heb de laatste playlist gisteren geluisterd tijdens mijn training. Super!! Dankjewel voor het delen.

 • STAY UP TO DATE