Aanrader: Body & Fit shop (+ korting!)

Het assortiment van de Body & Fit shop groeit, maar ook de fans van de shop groeien. Vandaag bereikte Body & Fit maar liefst 100.000 fans op Facebook en dat moet natuurlijk gevierd worden. De shop weet hoe ze haar fans blij kan maken. Met korting natuurlijk! Vandaag en morgenochtend krijg je 10% korting op het hele assortiment. Yiehaa! #ontuesdaysweshare

Ik ben een echte discount-freak. Is er korting, dan ga ik zeker weten shoppen. Word jij ook zo blij van korting en wil je een aankoop gaan doen bij Body & Fit (mét korting!)? Misschien kan ik jouw aankoopkeuze dan een stukje makkelijk maken door mijn favorieten met jou te delen. Check it out.

Top 5 fav producten (+ 10% korting!)
1. Whey Perfection
Na een stevige work-out drink ik altijd een Whey Perfection shake oftewel een proteïne eiwit shake. Het Whey poeder mix ik met melk in plaats van water voor een extra romig effect. Heerlijk! Het is een treat na het sporten en ook nog eens goed voor spierherstel. Mijn favoriete smaken zijn Vanille, Banaan en Frambozen.

2. RAW Cacao Muesli
Zoals jullie misschien al weten ben ik gek op een bakkie kwark met muesli in de ochtend. Terrasana’s RAW cacao muesli is mijn favoriet! Waarom? Ten eerste ben ik gek op chocola en ten tweede kan ik ’s morgens wel een stevig ontbijt gebruiken. Zeg nou zelf, het is niet echt fijn om een uur na je ontbijt alweer met een knorrende maag op kantoor of in de college banken te zitten.

3. Pure gemalen kokos
Ik ben een coco freak! Het is super gezond en ook nog eens super lekker. De pure gemalen kokos  van Body & Fit is fijn gemalen en daardoor perfect te gebruiken in gerechten, shakes en smoothies. Dit is mijn favoriete kokos maaltje.

4. (Crunchy) Pindapasta
Ik was al fan van de pindapasta maar voor de nieuwe variant val ik als een blok. De crunchy pindapasta is sinds kort bij Body & Fit te krijgen en ik kan alleen maar zeggen ‘kopen kopen kopen’! Net als de regular pindapasta is ook deze 100% puur en vrij van toevoegingen. I love it!

5. Smart Bars
Een smart bar is als je het mij vraagt de perfecte snack. Er zitten weinig toegevoegde suikers in, weinig koolhydraten en veel eiwitten. Een echte low carb snack dus! Die ook nog eens onwijs lekker smaakt! Mijn favoriet? Delicious Cookies, hmm!

kortingscode body en fit shop fan 10%

Met de code: ‘BODYENFITFAN’ ontvang jij 10% korting op je hele bestelling! (t/m 17-09, 12:00)
Welke producten heb je besteld? En wat zijn jouw fav aankopen? Let me know!

  • Late reactie misschien maar ik heb de Whey Perfection en Pindapasta met korting besteld. Ze zijn al binnen.. super snel! Ben helemaal blij. Thanks 😀

  • Wat een goede top 5 haha! Pindapasta is mijn favoriet 🙂 Ik heb de crunchy variant nog niet geproefd maar als ik jou zo hoor, ga ik dat zeker snel doen!

  • STAY UP TO DATE