Fashion: Comfy chunky sandalen

Trend Chunky Sandals Sandalen Birkenstocks are back Comeback Birkenstock Ziengs Schoenen #befitandfash
Comfy is my middle name. Naast sneakers, draag ook graag van die heerlijke chuncky sandalen. Je weet wel, die sandaal die haar naam te wijten heeft aan haar grootte en grove design. De sandaal die vertegenwoordigd wordt door het merk Birkenstock, al eens benoemd is tot no-go en voorheen alleen gedragen werd door verzorgers en verpleegsters in het ziekenhuis. Ondanks dat, mag de sandaal, net als vorig jaar, ook in de zomer van 2015 weer gezien worden. De bekende platte en enigszins lompe slipper is namelijk weer helemaal hot!

Vorig jaar moest ik er ook nog even aan wennen, maar omdat je alles een kans moet geven, gaf ik ook de chunky Birkenstocks een kans. De Nederlandse temperaturen staan de sandalen misschien nog niet toe, maar ik lekker wel. De simpele, comfortabele en tikkie nerdy Birkenstocks zijn, wat mij betreft, hartstikke fashionable.

Net als bij iedere andere schoen, zijn ook de chunky sandalen in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. Ziengs is official dealer van Birkenstock en heeft dus een judge assortiment sandalen van dit merk. Bij Ziengs kun je dus gemakkelijk inspiratie op doen en het model kiezen wat het beste bij jou past. Mijn favorietenlijstje met Birkenstock sandalen, verkrijgbaar bij Ziengs, vind je hieronder:


Birkenstock Arizona Wit €54,95 – Birkenstock Arizona Koper €84,95 – Birkenstock Florida Wit €54,59

    
Birkenstock Sydney Bruin €59,95 – Birkenstock Arizona Zilver €84,95 – Birkenstock Madrid Roze €49,95

Psst.. Wist jij trouwens dat Birkenstock ook een nieuwe sneaker lijn heeft gelanceerd? Je shopt de comfy sneakers t/m 10 mei met 10% korting. Kortingscode: BS2015.

Beeld: Pinterest, Ziengs

 • Janine Veltman

  Ik vind ze geweldig leuk! Mijn vriend niet trouwens haha, maar dat maakt me helemaal niks uit natuurlijk 😉

 • Aangezien ik 40 uur per week werkschoenen draag, zijn die Birckenstocks eigenlijk een van de enige ‘schoenen’ die ik zonder problemen kan dragen eens ik uit mijn werkschoenen stap. Een mooi hakje of ballerina’s, of zelfs sneakers geven anders nogal gemakkelijk zere voeten. Maar dit model heb ik nog nooit gedragen. Ik heb wel getwijfeld of ik ze zou kopen, dat wel!

 • Ik vind ze mooi maar dan wel met mooie bruine en verzorgde voetjes erin 😉

 • Irene

  Ik heb gisteren Arizona’s gekocht in het matzwart. Wou ik al van vorige zomer maar nu is er een actie bij onze Brantano (€12,50 korting vanaf €50 aankoop omdat ze 35 jaar bestaan) dus dat kon ik niet laten liggen.
  Ze zijn inderdaad wel wat lomp maar heel erg praktisch en inderdaad, nog best fashionable!

 • Esmée Sophie

  Ik vind ze best wel leuk! Ik kan me voorstellen dat ze heel lekker zitten. Die koperen zijn m’n favoriet!

 • Lenneke Grooijen

  Heel leuk hoor! Ik moest ook wennen maar draag ze stiekem heel erg graag 🙂 -X-

 • Janneke Aarts

  Oh wat leuk dat ze ook sneakers hebben nu! Ik ga eens kijken in de shop!

 • Graziella

  Kan me niet schelen dat sommige mensen ze lelijk en lomp vinden, ze zitten verrukkelijk! En die birkenstocks met koper trekken ernstig mijn aandacht…

 • Sandra Neeken

  Ik hou hiervan. Heel leuk en comfortabel!

 • Rosemarijn

  Jawel hoor ik vind ze juist heel erg leuk! Misschien wat nerdy haha maar zeker fashionable.

 • STAY UP TO DATE