Trend: Juice Jars (+ recept)

Juice Jars Smoothies Be Fit And Fashionable
Ken jij de Mason Jars al? Het zijn vintage weckpotten die oorspronkelijk ontworpen zijn om voedsel in te wecken of bewaren. Tegenwoordig worden de Mason Jars voor veel meer leuks gebruikt. Zo worden ze gebruikt als drinkbeker, vaas, kaarshouder en zelfs als lampenkap. Zelf gebruik ik de Jars het liefst mijn home-made smoothies in op te bergen en overal mee naar toe te nemen. I ❤ Mason Jars!

Juice Jar Weckpotten Trend Be Fit And Fashionable
De trending Mason Jars zijn bekend uit de VS, waar ook nog steeds de meeste Jars worden gemaakt. In Nederland worden de Mason Jars steeds populairder maar een échte Hollandse Mason Jar was er nog niet. Tot nu! Er is een nieuw concept van eigen bodem: de Juice Jar. Een speciale weckpot voor het bewaren van je met liefde gemaakte sapjes en smoothies. De Juice Jar is ontworpen in Amsterdam en dus echt Hollands. Cool hè?!

De uit Amsterdam afkomstige Juice Jars zien er niet alleen super cool uit maar zijn ook nog eens goed voor het milieu. De jars zijn namelijk niet gemaakt van plastic van maar eco-friendly hard glas. Ook zijn ze herbruikbaar. Je wast ze even af en kunt ze daarna weer opnieuw gebruiken. Ik ben nu al fan!

Juice Jars Amsterdam Be Fit And Fashionable Juice Jar Trend Detail Be Fit And Fashionable
Juice Jar Be Fit And Fashionable

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt ‘het ziet er allemaal wel leuk uit maar wat zit er in de Juice Jars?’. No stress, dat ga ik je nu vertellen!

Juice Jar Beetle Juice Be Fit And Fashionable
Wat heb je nodig voor de bieten- wortel smoothie?
(2 pers.)
– 3 Bieten
– 5 Bio winter wortelen
– 1 Fuji of Pink Lady appel
– 1 Sinaasappel
– Scheutje water

Hoe maak je de bieten- wortel smoothie?
– Schil en snijdt de bieten, winterwortelen en appel in stukken
– Verwijder de schil van de sinaasappel en verdeel hem in partjes
– Mix het fruit met een staafmixer of keukenmachine
– Voeg eventueel water toe en jouw bieten- wortel smoothie is ready to serve!

Juice Jar Be Fit And Fashionable Mango Passievrucht
Wat heb je nodig voor de sinaasappel- mango- passievrucht smoothie? (2 pers.)
– 3 sinaasappels
– 3 mango’s
– 1 passievrucht
– Eventueel: water of magere biologische yoghurt

Hoe maak je de sinaasappel- mango- passievrucht smoothie?
– Verwijder de schil van de sinaasappels en verdeel ze in partjes
– Verwijder de schil van de mango’s en snijdt het vruchtvlees voorzichtig van de pit af
– Snijd de passievrucht doormidden en lepel het vruchtvlees uit
– Mix de sinaasappels, mango’s en de passievrucht met een staafmixer of keukenmachine
– Voeg eventueel water of (voor een romige smoothie) magere biologische yoghurt
– Enjoy!

Wat vind jij van de Juice Jars en waarvoor zou jij de Jars gebruiken?

 • Michaela

  Volgens mij is dat heerlijk! 🙂

 • Sas / iliveformydreams.com

  Klinkt lekker en ik vind die jars er altijd zo leuk uitzien!

 • Ik vind bieten eng 😉 ik ga voor de mango variant. Leuke bekers, ik zou ze gebruiken voor smooties.

 • Eva Jeweetwelwie

  Mijn vader heeft als kerstcadeau van zijn werk vandaag een smoothie maker gekregen. Ik ben van plan om morgen enkele dingen uit te proberen, maar ik wist nog niet wat. Bedankt voor de tip!

 • oeeeh wat een leuke glaasjes zeg om smoothies in te doen! xo

 • Sandra Neeken

  Wat een schattige potten!!

 • Nikki Steenvoorden

  Sinaasappel, mango en passievrucht. Dat klinkt lekker! Yummie!

 • Janine Veltman

  Oh ik was al een tijdje op zoek naar zulke bekers. Wat zijn ze leuk!

 • Lenneke Grooijen

  Ik vind de bekers heel erg leuk. Ik denk dat ik ze niet alleen zou gebruiken om verse smoothies en sappen in te bewaren en vervoeren. Ik zou er ook eten in bewaren en de potten dan op een leuk plekje in de keuken zetten. Ze mogen gezien worden toch? Tenminste dat vind ik wel! -X- Lenneke

 • YasmineHK

  Ohh wat een leuke potjes zeg!

 • Anneke

  Cool! Ik wil ook van die potjes. Ze zijn écht leuk!

 • Janneke Aarts

  Die zijn leuk!!

 • STAY UP TO DATE