Win: Andere Chocolade Box

een chocolade verzekering met bijzondere repen andere chocolade review
Toen ik de vraag kreeg of ik al een chocoladeverzekering had? Viel ik bijna van mijn stoel. Bestaat dat dan? Jep. Het bestaat echt! Bij Andere Chocolade sluit je met een simpele druk op de knop een chocoladeverzekering af en ontvang je iedere maand 4 chocoladerepen in een mooi doosje. En natuurlijk krijg je niet zomaar een paar repen toegestuurd. Nee, het zijn bijzondere repen, die niet in de supermarkt te vinden zijn.

De November-box
Je begrijpt dat ik als chocoladeliefhebber natuurlijk geen nee kan zeggen tegen zo’n bijzondere box. Ik besloot ik een chocoladeverzekering af en werd deze maand voor het eerst verrast met de Andere Chocolade november-box. Een box met fijne, verantwoorde en echte chocoladerepen: Willie’s Cacao, Madécasse, Mesjokke en Marou. Alle vier bijzonder.

Reep 1: Willie’s Cacao – Last Trincheras, 72% cacao
De Britse chocolademaker Willie heeft een reep gemaakt met criollobonen uit Venezuela. Dit geeft de Last Trincheras reep een nootachtige smaak met een zachte fruitige ondertoon. Een beetje droog, een beetje bitter en een beetje zoet, maar vooral perfect in balans. Ik zeg: Een bijzonder reep!

Reep 2: Madécasse – Sea Salt And Nibs, 63% cacao
Zoals de naam misschien al een beetje verklapt, worden de repen van Madécasse gemaakt in het cacaoland Madagascar. Bijzonder aan deze reep is dat de cacao niet simpelweg geïmporteerd wordt uit Madagscar, maar dat de repen ook daar gemaakt worden. Dit maakt het een eerlijke reep, die zelfs vier keer meer impact heeft dan een simpele fairtrade reep. De Sea Salt And Nibs reep heeft de bekende fruitige nootsmaak, waar Madagascar om bekend staat en valt bij mij vooral in de smaak vanwege de crunchy bite.

Reep 3: Mesjokk – D.A.R.C Angel, 72% cacao
De chocolademakers van Mesjokk hebben het volledige productieproces in eigen handen, en dat in ons kleine kikkerlandje. De Mesjokk repen worden namelijk geproduceerd in Nieuwegein. Hoe leuk is dat! De cacaobonen, waarvan deze repen gemaakt zijn, komen uit Nicarague, wat maakt dat deze reep een romige smaak heeft. De D.A.R.C Angel smaakt romig met een vleugje koffie. Ik vind vooral de nasmaak heerlijk. Deze blijft lekker lang hangen en is perfect voor bij een kopje koffie 😉

Reep 4: Marou – Lam Dong, 74% cacao
Als ik één van de vier repen tot bijzonder uit mag roepen, dan is het wel de Marou, Lam Dong. De smaaksensatie is verrassend. Je proeft van alles: van een vleugje koffie tot de smaak van rood fruit. Je moet hem gewoon proeven!

bijzondere chocolade repen proeven en winnen

Een verzekering zonder zorgen
Wil jij nu ook verrast worden met zulke fijne chocoladerepen? Sluit dan gewoon een chocoladeverzekering af. Dit doe je voor €21,95 per maand en zonder zorgen, want het is net zo simpel om de verzekering af te sluiten als om hem te stoppen. Met één druk op de knop bepaal jij of je de box volgende maand weer wil ontvangen of niet. En mocht jij nu heel zeker weten dat je het komende half jaar een box wil ontvangen? Sluit dan gewoon een halfjaar verzekering af, dan krijg je nog korting ook.

WIN!
Eerst proeven dan geloven? Dat kan! Ik mag namelijk een maand-box Andere Chocolade weggeven. Hiervoor hoef je alleen maar mijn Instagram-pagina te volgen (mocht je dit nog niet doen), de Instagram-pagina van @anderechocolade en een vriend of vriendin te taggen onder het bericht waarmee jij de box zou willen delen.

1. Volg @befitandfash op Instagram
2. Volg @anderechocolade op Instagram
3. Tag een vriend of vriendin onder het bericht waarmee jij de box zou willen delen

Deelname alleen mogelijk voor inwoners van Nederland t/m 11 december 2015.

Gefeliciteerd Andrea van de Meer! Jij wint de Andere Chocolade Box! Stuur je even een berichtje naar anoukdonkers@befitandfashionable.com? Dan komt de box zo snel mogelijk jouw kant op.

chocolade verzekering andere chocolade bijzondere repen review chocolade verzekering andere chocolade ervaringen winnen gratis proberen

 • Hilde

  Wat een ontzettend gaaf initiatief!

 • Lenneke Grooijen

  Klinkt onwijs lekker! Ik doe al mee op Instagram -X-

 • Amanda

  Een dag zonder chocola is een dag niet geleefd, toch? Dit is echt iets voor mij!!

 • Saar

  Oh myy…..

 • Sandra Neeken

  Omg wat heerlijk!!

 • Janine Veltman

  Hmmmm chocolaliefhebber hiero.. Ik ga meteen kijken op de website.

 • Ingrid

  Oeeehh chocola!!

 • Lindsey Verweij

  Wat een mooie box is dat zeg!

 • Gonny Aarts

  Yum yum yum… dat wordt genieten met mijn dinnetje Melissa

 • Lisa van Gerwen

  Oehhh wat lijkt me dat lekker..

 • STAY UP TO DATE