Win: Ani Ani Juturna Bikini

win ani ani juturna bikini 1-001
Zoals je misschien al gelezen hebt in een eerder artikel, is mijn liefde voor het merk Ani Ani Beachwear groot. Voorheen betekende een nieuwe zomer, standaard ook een nieuwe bikini. Ik vond het saai om een bikini van vorig jaar aan te trekken en dan te bedenken dat er vaak ook al slijtage plekken zichtbaar waren. Deze zomer ben ik er achter gekomen dat de houdbaarheidsdatum van een bikini langer is dan één jaar.

Zo trok ik tijdens de warme dagen van afgelopen week, niet de nieuwe bikini aan, die al klaar lag in mijn kast, maar het ‘oudje’ van vorig jaar. Ik stond perplex toen ik zag dat de bikini nog piekpijn in orde was. Geen slijtage plekken of vervaagde kleur en saai? Laten we eerlijk zijn, saai kun je de designs van Ani Ani zeker niet noemen.

Hoewel ik het soms ook heerlijk vind om lekker eerlijke kritiek te leveren, kan ik over dit merk alleen maar lof uitspreken. Niet alleen de kwaliteit en het design zijn fantastisch, ook de fit. Omdat ik geen modellen figuur heb en mijn verhouding dus niet helemaal ‘kloppen’, had ik voorheen vaak moeite met het vinden van een passende fit, maar Ani Ani maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Top en broekje zijn los te bestellen, de fit is perfect en als ik mijn vriendinnen mag geloven, geldt dat voor ieder figuur.

En ohja, als je besteld via www.aniani.eu is de verzending gratis, word de bikini prachtig verpakt en krijg je arm candy van Marc Coblen cadeau. Altijd leuk!

win ani ani juturna bikini 3
win ani ani juturna bikini 2
win ani ani juturna bikini

Nou, jullie begrijpen: Mijn liefde is groot! Natuurlijk deel ik mijn enthousiasme het liefst met jullie, daarom mag ik één van jullie net zo blij maken als ik ben. Één van jullie mag een Juturna bikini t.w.v. €129,90 uitkiezen bij Ani Ani Beachwear. Halter, bandeau of plunge, wat je zelf wil 😉

Wat moet je doen?
Volg @befitandfash op Instagram
Volg @anianibeachwear op Instagram

Dubbel kans maken?
Like en deel deze foto op jouw profiel met de hashtag #winaniani
– Tag een vriendin onder de foto op Instagram of Facebook
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Ani Ani

Je kunt meedoen t/m 18 juli. Op 19 juli wordt de winnares bekend gemaakt.

Gefeliciteerd Naomi van de Biezen, @naomisanne. Jij wint de Ani Ani Jutuna bikini naar keuze. Stuur je even een berichtje naar anoukdonkers@befitandfashionable.com?

 • Nienke

  Wauw!! Prachtig!!

 • Lenneke Grooijen

  Heel erg mooi. Ik doe mee via Instagram :). Mijn profiel staat wel op privé, kan ik dan ook gewoon mee doen? -X-

 • Janneke

  Oh wat een mooie bikini! Ik doe mee xxx Janneke

 • Mieke van der Sande

  Wat super leuk! Ik vind de bikini’s van Ani Ani echt prachtig. Die groene halter die je hebt is ook super gaaf. Ik doe mee in de hoop op een kansje! Leuke actie, Anouk! Liefs,

 • Kimberly Laansbeek

  Jaaa wat gaaf Anouk!!

 • Soof

  De print is geweldig! Ik doe mee.

 • Sandra Neeken

  Dat klinkt allemaal heel erg fijn. De kleuren vind ik heel mooi :). Ik heb de foto ook gedeeld op Instagram (@sndrn). Xx Sandra

 • Laura Aerts

  Super mooie bikini 😉

 • Janneke Aarts

  Hele mooie foto’s! Knapperd!

 • Margot Willems

  Wow! Ik kende dit merk nog niet. Hele mooie bikini’s.

 • Anita H.

  Ik doe mee.

 • Marina de Graaf

  Jaa die bikini’s zijn super mooi! Ik like je al op fb en instagram en heb de foto ook gedeeld en een vriendin getagd! Nu dus keihard duimen! Ohja en ingeschreven voor de nieuwsbrief

 • Sofie

  Wat een prachtige bikini, ik doe graag mee ! 🙂

 • Janine Veltman

  Heel erg gaaf dit! De bikini is prachtig <3 xxx

 • Irma Kerkhofs

  Wat een plaatje! Hele mooie foto’s!

 • Patty Buiten

  Wat een waanzinnig gave actie! Ik maak nu heel veel kans volgens je stappen haha, dus ik blijf enorm duimen staat al heel lang op mijn wishlist.. en toevallig precies degene die jij daar showt in je post. En je ziet er fantastisch uit zeg, wow.

 • Rinske Janssen

  Geweldig! I’m in <3

 • RealFashion Love

  Hoiiiiii, wat leuk zeg. Ik ben al heel erg lang opzoek naar een goede en mooie bikini. Lastig te vinden hoor en zeker voor mijn lichaam. Je hebt van die vrouwen die heel erg graag dikke billen willen en grote tieten (lekker grof hahah) nou ja ik heb dat vergeleken mijn klasgenoten en of ik er blij mee ben uhm nee. Want ik pas nooit een bikini uhg. Ik vind deze bikini wel onwijs leuk!

 • Chantal Beerepoot-Bakker

  Supergaaf! Ik maak graag een kansje!

 • Cindy van Echtelt

  OOO ze zijn zo prachtig ik zie mezelf al met een mooie halter bikini flaneren over de boulevard en het strand!!! gaan heel hard duimen!!!

 • Aiide

  Super mooie bikini’s heeft aniani beachware. Maak graag kans op een plunge ?

 • Wat gaaf! Ik doe zeker mee, ik heb gevolgd op instagram onder de naam ‘Theblognextdoor’, ik ga duimen!

 • Femke

  Oh wauw! Wat een mooie bikini!

 • Manouk Sjouw

  Natuurlijk doe ik al mee. Hele mooie bikini’s, ik vind de juturna eigenlijk ook de mooiste van de collectie. Duimen!

 • Ilona mac

  Ik doe mee! Ik volg ze allebei en heb de bovenstaande foto geliked (ilonamckool)

 • Kriwil Talens

  Gedaan! Allemaal netjes gedaan om te winnen! Nu duimen ☺

 • Hannah

  Ik doe mee! Dit is echt de allermooiste bikini die ik ooit heb gezien! Ik heb eigenlijk maar 1 bikini, en zou heel graag een veel mooiere willen. Echt superleuk! 😀
  Heel veel succes met het uitkiezen van de winnaar. 😉

  Liefs, Hannah

 • Lisa Gerwen

  Hele mooie bikini. Ik volg jullie allebei op Instagram xxx

 • Irma Kerkhofs

  Wat een mooi merk. Ik ben al jaren op zoek naar een bikini met een perfecte fit, dit zou de uitkomst kunnen zijn. Hopelijk heb ik geluk 🙂 Kus

 • Yvet

  Ik blijf duimen!

 • Kimberly

  Lieve Anouk. Ik vind je blog super leuk en de bikini ook.

 • Susan de Kok

  Maar deze bikini ken ik nog niet….. nu duimen #te gek! ✔ alles gedaan 😉

 • Jelka

  Te leuk! Ik doe mee.

 • Britte

  Wat een geweldige bikini!! Ik volg jullie allebei en nu alleen maar duimen dan…

 • Manouk

  Heel erg leuk! De bikini staat je geweldig. Ik volg je volgens mij al vanaf het begin en blijf het steeds leuker vinden eigenlijk. Je blog leest lekker weg en is altijd interessant. Mijn instagramnaam is @noukk91. Xxx Manouk

 • Marisol Soleil

  Nog 1 nachtje slapen .. ???

 • STAY UP TO DATE