Win: BitesWeLove Pure Box

Food Find Bites We Love Be Fit And Fashionable Anouk Donkers Blog Review Het Pakketje
Speciaal voor de healthy fans onder ons geef ik een BitesWeLove Pure Box weg. Zelf was ik na het ontvangen van de eerste box al meteen fan! Waarom? BitesWeLove maakt het mogelijk om iedere week opnieuw, lekker en verantwoord te snacken. De box is namelijk gevuld met gezonde bites als noten, zaden, gedroogd fruit en superfoods. Klinkt dit jou goed in de oren? Bekijk dan snel hoe je kans maakt!

Wat kun je winnen?
ÉÊn BitesWeLove Pure box, bestaande uit vier zakjes bites uit het Pure profiel. De bites zijn samengesteld uit noten, zaden en superfoods. Wat ik zelf zo leuk vindt aan het Pure profiel is dat er ook aandacht wordt besteed aan een stukje pleasure. Af en toe zitten er namelijk een aantal stukjes pure chocolade tussen de bites. Dat is pas genieten 😉

Wat moet je doen om kans te maken?
– Laat in de comments achter waarom jij zou willen winnen en laat een geldig e-mailadres achter
– Like Befitandfashionable op Facebook
– Volg mij op Instagram

De winactie loopt t/m woensdag 17 december. De winnaar of winnares wordt vermeld op Facebook en ontvangt een persoonlijke een e-mail, vergeet dus niet een geldig e-mailadres achter te laten. Good luck!

En de winnares is…. ELLEN BAKX! Congrats!

 • Leuke winactie! Good luck ladybirds.

 • Lenneke Grooijen

  Ik wil wel eens proeven van die heerlijke bites. Ze zien er tenminste heerlijk uit hihi. Ik volgde je al op Facebook en Instagram dus dat zit wel goed hihi -X- Lenneke

 • Nikki Steenvoorden

  Leuk dat je een box weggeeft!! Ik volg je op Facebook en Instagram en ga heel hard duimen 🙂

 • YasmineHK

  I’m in!!

 • Mieke van der Sande

  Leuk Anouk, klinkt lekker! Weer eens wat lekkers & gezonds door mijn smoothie en kwarkjes en om zo als tussendoortje te eten.

 • Valery

  Ik zou dit pakketje wel willen winnen, kan mezelf er maar niet toe zetten te beginnen met superfoods en dergelijke. Dus wellicht als ik dit krijg, ik eindelijk eens wat kilootjes kwijt raak 😉 hihi

 • Guest

  Heel gaaf Anouk! Ik ben sinds kort weer wat actiever bezig met sporten en gezond eten, dus dit zou dan goed van pas komen. Veel succes nog met je blog, maar dat komt zo te zien helemaal goed! 🙂 XX

 • Devon

  Heel gaaf Anouk! Ik ben sinds kort weer wat actiever bezig met sporten en gezond eten, dus dit zou dan goed van pas komen. Veel succes nog met je blog, maar dat komt zo te zien helemaal goed! 🙂 X

 • Ellen Bakx

  Wat een leuke actie Anouk! Ik zou graag willen winnen, omdat ik de afgelopen maanden veel geleerd heb over gezond eten en aankomen. Ik wil juist niet afvallen, maar op een goede, verantwoorde en gezonde manier aankomen na 2 jaar aan anorexia te hebben geleden. Ik eet nu al ontzettend veel noten (iedere ochtend in mijn kwark en ’s avonds nog een bakje kwark met noten), zaden en ik doe geregeld superfoods in mijn havermout ’s ochtends. Ook als tussendoortje is het erg lekker! Leuke winactie dus, waar ik zeker aan mee doe! Veel succes nog met je blog, vind hem erg tof! X

  • Hi Ellen,

   Wat ontzettend knap dat je na zo’n heftige periode weer zo sterk bent. Zo te horen past BitesWeLove perfect bij jou en daarom ben jij de winnares van deze winactie. Congrats! Ik wens je veel Bites- plezier 😉

   Je hebt een mailtje in je inbox!

   Liefs,
   Anouk

 • Roos

  Nice Anoukie! Kan mij wel helpen met m’n goeie voornemens om vanaf 2015 weer ’s wat gezonder te gaan leven…;-) haha. X

 • Een leuke box! Ben iemand die graag tussendoor iets in zijn mond steekt, en bij voorkeur gezond, dus doe graag mee. Ik volg je op Facebook en Instagram. Mijn e-mail is Sandra_jacobs@hotmail.com.

 • Femke van Veen

  Ik ben een echte snacker en vind het best wel lastig om van zoete verleidingen af te blijven. Ik grijp nu al steeds meer naar de gezondere snacks zoals nootjes. Alleen ga ik dan toch de fout in door de hele zak leeg te eten. Biteswelove zou echt een uitkomst voor mij zijn, gewoon een klein zakje met gezonde snacks. Een gezonde keus en een goede hoeveelheid.

  Ik volg je op Facebook en Instagram en ik ga flink duimen voor de lekkere box.
  Xx Femke

 • Sandra Neeken

  Leuuuk! Ik doe mee omdat ik het heel lastig vind om maat te houden. Ik bedoel als ik een sultana eet houd ik het gewoon bij een pakje maarja een sultana is niet gezond. Als ik nootjes eet dan is al gauw de halve zak leeg en dat is natuurlijk de bedoeling van de keuze voor nootjes.

  Ik volg je op Facebook, Instagram en mijn e-mail adres is sandra.neeken@hotmail.com 🙂

  Fingers crossed. X

 • Oeh ik ben al heel lang benieuwd naar BitesWeLove! Zien er lekker uit en ik ga in 2015 beginnen bij een nieuwe sportschool. Zou een goede aanvulling zijn op een gezondere levensstijl 😉

 • Amanda

  Oh, not so guilty pleasure! Lijkt me een heerlijk tussendoortje voor op m’n werk. Een kantoorbaan kan nog wel eens voor snaaimomentjes zorgen 😉 Dit lijkt me heerlijk Ên is gezond.

 • Giulia

  Mm, die lijken me hÊÊl lekker en ideaal om zo snel in je tas te stoppen voor tijdens colleges of in de trein!

 • STAY UP TO DATE