Win: Detoxen met JUIZ~S Till Dinner by Foodies

juizs cold pressed juices koudgeperste sappen detox kantenklaar resultaten ervaringen befitandfash
‘Detoxen. Wat een gedoe!’ Nee, met de JUIZ~S Till Dinner by Foodies kuur is het alles behalve gedoe. Detox sappen worden kant-en-klaar bij je thuis bezorgt en je kunt tijdens de kuur blijven genieten van een avondmaaltijd. Dus, geen ellenlange boodschappenlijstjes of ruzie met blenders en sapcentrifuges. Gewoon je ding doen en tegelijkertijd je lichaam een fijne reset geven. Zo makkelijk kan het zijn!

Kant-en-klaar bij jouw thuis
Om de detox dranken langer houdbaar te maken, zonder dat de smaak, vitaminen, mineralen en enzymen verloren gaan, wordt het sap na het persen ingevroren. Om diezelfde reden worden de sapjes ook bevroren bij je thuis bezorgd. Je kunt de sapjes dan zelf meteen invriezen en ongeveer 24 uur voor gebruik ontdooien. Vers en voorzien van alle goede voedingsstoffen! Dat bewijst maar weer dat kant-en-klaar niet altijd slecht is.

De sappen zijn 100% natuurlijk en troeploos, en worden gemaakt van groente en fruit, vers van het land. De smaak is dan ook lekker puur, je proeft écht wat erin zit. Dit komt omdat de sappen niet verhit, gepasteuriseerd, vermalen of gecentrifugeerd, maar enkel koudgeperst worden. Hierdoor krijg je een maximale hoeveelheid sap en blijven alle goede voedingsstoffen behouden (dit omdat er geen verhitting of oxidatie ontstaat). Het is zelfs zo dat koudgeperste sappen veel meer vitaminen, mineralen en enzymen bevatten dan traditioneel sap, dat bijvoorbeeld geperst is met een sapcentrifuge.

juizs sappen colled pressed koudgeperst detox befitandfash
Mijn ervaringen
Ik ben helemaal fan. Het feit dat je ’s avonds gewoon nog kunt eten vind ik geweldig, en dan het feit dat het verder geen enkele moeite kost: Gewoon een flesje opendraaien en klaar. Makkelijk én nog lekker ook. Ik heb in tegenstelling tot eerdere detox kuren geen last gehad van bijwerkingen. Ik voelde met direct energieker en sliep ’s nachts ook beter. Alsof de sapjes direct hun werk deden.

Wat is het resultaat?
– Je voelt je energieker, blijvend, ook na de driedaagse kuur.
– Je voelt je weer fris en gezond. Het wordt beschreven als een grote schoonmaak en zo voelt het ook.
– Je huid en haar gaan meer stralen en voelen ook gezonder aan.
– Je slaapt ’s nachts beter.
– Je voelt je sterker, ook geestelijk, alsof je alles aan kan.
– Je geniet meer van eten, vooral de eerste dagen na de detox.

Niet alleen ik ben enthousiast, ook zijn Charlie (Charlie’s Kitchen), Kelly (Goodfoodlove), Daisy (Ilovehealth) en nog vele ander foodies enthousiast. Daarom hebben we onze handen in mekaar geslagen en de JUIZ~S Till Dinner by Foodies kuur opgesteld. Evenals bij de standaard JUIZ~S Till Dinner kuur drink je detox sappen tot de avondmaaltijd. Het voordeel? Bij de by Foodies kuur word je voorzien van heerlijke vegan recepten van verschillende foodies. Nóg minder gedoe dus! JUIZ~S ontneemt al het gedoe rondom een detoxkuur. Ik word er helemaal vrolijk van: Meer tijd voor andere dingen.

DRIEDAAGSE JUIZ~S TILL DINNER BY FOODIES KUUR WINNEN (2 x t.w.v. €64,95)
Like Juizs Coldpressed op Facebook 
Volg Juizs Coldpressed op Instagram
Like Befitandfash op Facebook
Volg Befitandfash op Instagram

Extra kans maken?
Deel het bericht op Facebook of Instagram
Vertel in een reactie waarom jij de kuur wil winnen

Je kunt meedoen t/m 14 maart. De twee winnaars worden op 15 maart bekend gemaakt.

Gefeliciteerd Claudia Weis & Magalie Huijers! Jullie winnen beide de Juiz~s Till Dinner By Foodies kuur. Stuur even een mailtje met je NAW gegevens naar anoukdonkers@befitandfashionable.com, zodat het detox pakket verstuurd kan worden.

Kun je niet wachten, en wil je de kuur nu al proberen (voor drie, vijf of zes dagen)? Vergeet dan niet gebruik de maken van de speciale kortingscode #byfoodies, waarmee je de hele maand februari 20% korting krijg.
juizs ervaringen till dinner review detoxkuur detoxen

 • Danielle

  Ik heb nog nooit een detox kuur gedaan maar ben er zoo lang nieuwsgierig naar. Ik kan wel een reset gebruik en daarom lijkt het me heel leuk om dit te proberen, ook omdat je er ’s avonds bij kunt eten.

 • Janine Veltman

  Ik waag een kansje :). Ben erg benieuwd naar de werking van Juiz~s. Klinkt in ieder geval goed!

 • Erika van Koert

  Bij gebrek aan instagram like ik alleen facebook.
  Ik maak graag kans omdat ik me fitter wil voelen en ik hoop dat ik met een schoner lichaam ook van mijn dagelijkse hoofdpijn af kom.

 • Ilse

  Wat een fijne actie weer Anouk. Ik doe graag mee. Wil me graag weer energieker in mijn lijf voelen. Kan wel een reset gebruiken.

 • Inge Schouten

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit soort kuren. Nooit gedaan. De voordelen klinken erg aantrekkelijk en zou het dan ook graag eens uitproberen. Wie niet waagt…

 • Hanneke van Deursen

  Ik zou het graag eens willen proberen! Heb helaas het prikkelbaar darmsyndroom en ben nog zoekende Hoe ik mijn darmen rustig krijg. Sommige mensen zweren bij een de detox kuur! Verder zou het een mooi handvat zijn om verder te gaan met mijn lifestyle te verbeteren!

 • Ingrid

  Ben super nieuwsgierig naar het detoxen. Heb er al zoveel over gelezen dat ik het eigenlijk gewoon eens wil proberen. Dit klinkt makkelijk.

 • Kim Schaap

  Ik doe mee. Heb nog nooit een detox kuur gedaan. Vriendinnen hebben goede en slechte ervaringen.. heb het daardoor eigenlijk nooit gedurfd. Dit klinkt als een fijne en gemakkelijke kuur dat ik de stap toch wel een keertje wil nemen.

 • Hanna Swinkels

  Ik heb al eens eerder een detox met juizs gedaan alleen dan met alleen maar sapjes. Ben benieuwd naar deze detox en naar de recepten in het boekje. Ik doe mee! Xx

 • Anita H.

  Moe moe moe, eczeem, acne in het gezicht, opgezwollen buik…. Maar zelfs al zou ik me top voelen: het kan altijd beter. Ik geloof er wel in. Die sapjes kunnen vast wel iets voor mij betekenen. Lijkt me ook een leuke uitdaging, wil heel graag het verschil ervaren.

 • Kelly Meerssen

  Ik denk dat iedereen in deze tijd van het jaar wel een oppepper kan gebruik. Ik wel in ieder geval. Dus fingers crossed voor die reset met Juizs.

 • Gonny Aarts

  Ik ben heel benieuwd naar deze heerlijke sapjes!
  Mijn energie was al laag… doordat ik Addison Biermer heb. Maar nu ben ik pas ook nog verhuist …en voel me gesloopt.
  Een detox is misschien wel de oplossing.
  Ik zou het graag proberen.

 • Karin

  Ik heb zoiets ook nog nooit gedaan, maar ik zou het graag eens proberen en ondervinden. 🙂

 • Jessie

  Ik doe mee met de winactie, heb nog nooit een detox gedaan en ben benieuwd of de resultaten bij mij hetzelfde zullen zijn.

 • Lenneke Grooijen

  Wat een gave winactie weer. Ik heb wel vaker gedetoxt maar nog nooit via een standaard kuur waar de sapjes al klaar waren. Het lijkt me dan ook een hele leuke ervaring en mijn lichaam kan wel een oppepper gebruik zo in de laatste weken van de winter.

 • Chantal Vervoort

  Owh ik ben echt benieuwd naar detox. Ik heb het nog niet eerder gedaan en juist daarom is proberen iets wat ik een keer wil doen. Alleen al om het eens gedaan te hebben en te ervaren. Dit klinkt makkelijk en goed.

 • Claudia Weis

  Jaaaaaaa!! Deze wil ik nog steeds graag een keer proberen en moet voor mn modellenwerk nog wat hardnekkige cm’s kwijt dus een detox kan goed gebruikt worden hier! xx

 • Frederieke

  Ik ben al zo lang op zoek naar een detox kuur die gemakkelijk is en vooral niet veel moeite en tijd kost. Dit is ideaal voor mij. Ik wil dit super graag proberen. Duimen 🙂

 • Inge

  Super graag!!

 • Bente

  Net op het nippertje… Lijkt me super.

 • STAY UP TO DATE