Win: Eat Natural Box

Win Eat Natural Box met alle smaken varianten uit het assortiment winactie giveway like win
Laat ik meteen met de deur in huis vallen. Het aller-aller-allerliefste maak ik mijn tussendoortjes zelf. Met stipt op nummer één staan dan ook mijn eigengemaakte notenrepen, maar toch, toch maak ik soms een uitstapje. Een uitstapje naar -jawel- een supermarkt exemplaar. Een weloverwogen exemplaar, genaamd een Eat Natural reep, zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Dat de Eat Natural repen een goede vervanging voor mijn eigengemaakte notenrepen zijn, is duidelijk. Er zitten immers geen gekke toevoegingen in en de repen zijn 100% natuurlijk. Dus, heb jij de repen nog nooit geprobeerd, dan wordt het de hoogste tijd! Als je het mij vraagt, zou iedereen altijd een reepje in zijn of haar tas moeten stoppen, gewoon voor snack-momenten.

Nou genoeg, over mijn liefde voor de repen. Het is tijd om jou te overtuigen, en hoe kan ik jou nu het beste overtuigen, dan door jou gewoon te laten proeven. Yes! Je leest het goed: door jou te laten proeven. Ik mag namelijk een box met het volledige assortiment van Eat Natural repen weggeven. Wat betekent dat je alle smaken kunt proberen. Hmm.. wie wil dat nu niet?

Welke varianten zitten er in de box?
– Almond & Apricot: met amandelen, abrikozen, kokosnoot en yoghurtlaagje.
– Cashew & Blueberry: met cashewnoten, blauwe bessen, kokosnoot en yoghurtlaagje.
– Milk Chocolate: met pinda’s, cashewnoten, cranberries en melkchocolade.
– Dark Chocolate: met macadamia noten, kokosnoot, cranberries en pure chocolade.
– Protein Packet: met pinda’s, pure chocolade, kokosnoot en honing.
– Brazil & Sultana: met paranoten, sultanarozijnen, pinda’s en amandelen.

Hoe maak je kans om te winnen?
Like @befitandfash en @eatnatural_nl op Instagram
Like Befitandfashionable.com en Eat Natural op Facebook
Tag een vriend of vriendin onder het Facebook of Instagram bericht, of dit artikel.

Je kunt deelnemen t/m 28 december. 

Gefeliciteerd Maartje @gezonderecptjes! Jij hebt het Eat Natural pakket gewonnen. Stuur je even een mailtje met je NAW-gegevens naar anoukdonkers@befitandfashionable.com? 

Win Eat Natural Box met alle smaken varianten uit het assortiment winactie gezonde producten voeding

 • Aicha

  Woooww! Lijkt me echt heel erg lekker allemaal.

 • Trss

  Hmmmm! Dat lijkt me geweldig! Ik deel ze graag met Nena Maureen 🙂

 • Lenneke Grooijen

  Ik volgde je natuurlijk al op allebei de kanalen en wil heel graag alle smaken eens proberen. Ik ken het merk wel en heb ook vaker wat repen geprobeerd maar zeker nog niet ze allemaal. Ik ben super benieuwd en het zou weer lekker motiverend zijn als er nog meer lekkere smaken bij zitten! -X-

 • Geke Horst

  Yes please! Samen mijn sport vriendinnetje Esmee.

 • Femke

  Ik doe mee 😍😍

 • Inge Schouten

  Super leuke actie! Mijn vriend kocht de repen laatst voor het eerst en vind ze super lekker. Tot nu toe maar 2 smaken geprobeerd en ben dan ook erg benieuwd naar de andere! Mijn vriend en ik hadden 2 maanden geleden onze eerste hardloopwedstrijd gedaan, maar sindsdien zijn we wat lui geworden helaas. We hebben een oppepper nodig!;) haha. Groetjes!

 • Ilse Maas

  Woowww dit is gaaf!

 • Janine Veltman

  Hmmm wat een leuke actie is dit! Ik heb eigenlijk alleen nog maar de rode geproefd, die met donkere chocolade. Heerlijk! Ben benieuwd naar de andere smaken 🙂

 • Manon

  I’m in!!

 • Liset van Dijk

  Jaaaaaaaaaaaaaa ik doe zeker mee !! Onder dit artikel kan ik niet taggen hihi dat doe ik op instagram 🙂

 • Lisa van Gerwen

  Helemaal leuk!! Ik doe mee!!

 • Gonny Aarts

  Ohw…
  Yum yum yum…
  Daar maak je me blij mee…
  Goed voor mijn goede voornemens… gezonder leven.
  En toch lekker!

 • wanda berg

  😍😍😍 Doe heel graag mee aan deze Geweldige Winactie, moest afvallen en daar kan ik dit pakket met repen goed bij gebruiken. Hopelijk mag ik het winnen zou en erg leuk begin zijn van 2016 #hopen

 • STAY UP TO DATE