Win: Lazy sunday sweater

lazy sunday oversized comfortabele sweater tootznl
Heerlijk! Het is weer zondag. De dag waar ik vaak al de hele week naar uit kijk. Het is niet alleen mijn rustdag, maar ook de enige dag in de week dat ik écht vrij ben en dus helemaal niets moet. Op zondag kun je mij uittekenen in een oversized sweater en comfortabele yoga broek. Jup, tikkeltje cliché, maar wel heel fijn!

Sweaters heb ik allerlei verschillende vormen, kleuren en maten. Je kunt er immers nooit genoeg hebben. Toch heb ik ook hierin mijn favorieten. Zo draag ik het aller- allerliefst de sweaters van het merk Voyar la rue. Deze zijn heerlijk zacht en voorzien van een vrolijke opdruk. Perfect voor een comfy feeling.

Deze fijne sweaters zijn verkrijgbaar in de webshop Tootz. Deze Utrechtse shop staat bekend om haar exclusieve items. Eigenaresse, Monique, wil vrouwen laten zien dat het helemaal niet nodig is om alles uit de kast te trekken. Wat mij betreft is dat gelukt. Ik bedoel, zelfs in deze basic oversized sweater, kom ik fashionable voor de dag. En dat op een luie zondag!

Om mijn enthousiasme met jullie te delen, geef ik zo’n heerlijke sweater weg. Hoe maak je kans? Vertel mij wat jij het liefste doet op zondag en/of tag jouw vriend(in) onder de post op Instagram of Facebook. Extra kans maken? Volg @befitandfash en @tootznl op Instagram. Succes! De winnaar of winnares wordt op 30 september bekend gemaakt.

Waar wacht je nog op! Doe mee en wie weet vertoef jij op de eerste zondag van oktober wel in zo’n fashionable sweater. Meer exclusieve items zien? Neem dan een kijkje in de webshop van Tootz.

Gefeliciteerd Lieke van Driel! Jij wint de sweater. Stuur je even een berichtje naar anoukdonkers@befitandfashionable.com?

tootznl sweater win lazy sunday zondag

 • Kim

  Series kijken natuurlijk!

 • Simoon

  Die sweater ziet er super comfortabel uit! Ik doe het liefst zo min mogelijk op zondag haha. Lang in bed blijven liggen, ontbijt op bed, een film kijken..

 • Janine Veltman

  Zondag is ook mijn favoriete dag van de hele week. Op zaterdag ben ik ook altijd vrij.. dat vind ik ook een leuke dag trouwens. Meestal slaap ik op zondag uit en doe ik lekker niks. Op zondag mag dat gewoon!

  Deze sweater is heel erg welkom. Leuk! Xx

 • Manon

  Ik ben ondertussen suits aan het kijken. Zeg genoeg hé!

 • Madeleine Hoven

  Leuke trui! Zo een draag ik ook altijd op zondag. Een nieuwe is super leuk en zou ik heel graag willen! Ik doe mee via Instagram 🙂 Love, Madeleine

 • Daphne Lippmann

  Op een lazy sunday kijk ik het liefst series of lees ik een goed boek. Alles om een beetje te ontspannen voor de nu al opkomende examenstress. Ook vind ik het heerlijk om te kletsen met een vriendin of lekker artikelen tikken op de computer. Deze sweater komt in ieder geval zeker van pas!

 • Britte

  Jouw blog lezen en nieuwe recepten uitproberen doe ik het liefst op zondag. In een trui is dat extra comfortabel 😉

 • Jolanda van Dijk

  Zondag is bakdag. Ik maak dan vaak de tussendoortjes die ik door de weeks mee naar mijn werk neem. Inspiratie haal ik o.a. uit jouw blog. Heel erg leuk weer! Een sweater vind ik heerlijk en geeft me een ontspannen gevoel. Duimen daarom voor die leuke sweater van Tootz.

 • Lenneke Grooijen

  Ik ben verslaafd aan Netflix. De hele dag kijk ik netflix op zondag. Klinkt saai maar is zo fijn en rustgevend. Kan er super van genieten! Zo een sweater zou extra fijn natuurlijk 🙂 -X-

 • Lianne

  Series series en nog meer series! Dat is mijn lievelings bezigheid op zondag 🙂

 • Hilde

  Uitslapen, ontbijten in bed en popcorn time. Meer heb ik niet nodig! Nouja, een sweater is welkom!

 • Wanda Berg

  Lekker ontspannen en opruimen

 • Lisa Gerwen

  Vooral lekker lang in bed blijven liggen en de hele dag in comfortabele kleding rondlopen. Die sweater zou een hele fijne aanwinst zijn voor op zondag.

 • Eefje

  Heerlijk lekker niks doen op de bank in zo’n sweater.

 • Suzanne

  Lekker relaxen na een week hard werken. Op de bank liggen en ook nog even wat wasjes draaien tussendoor. Maar vooral genieten van mijn vrije dag.

 • Sandra Neeken

  Leuk weer Anouk!! Zondag is mijn favoriete dag, lekker lui en vooral niet te veel doen. Deze sweater zou goed van pas komen.

 • Lieke van Driel

  Love that sweater!

 • Angela

  Helemaal leuk!!

 • Kimberly Laansbeek

  Ik doe het liefst niks op zondag. Heb er nu alweer zin in. Lekker op de bank met een lekkere cheat, serie en mijn vriend of vriendinnen. Heerlijk is dat.

 • Yvonne

  Té leuke sweater! Die zou ik heel graag willen. Vooral op zondag is het fijn om zo een sweater te dragen. Lekker op de bank of in bed.

 • Zoë

  Ontspannen, dat doe ik op zondag. Iedere zondag weer, heerlijk vind ik het.

 • Janneke Aarts

  Zondag = relax, chill, bankhang, slaap dag. Haha ik doe gewoon lekker niks.

 • Rosanne

  I love sundays! Netflix & cheatmeals.

 • STAY UP TO DATE