Win: Mega Greenday Chips Pakket


Een chipje gaat er altijd wel in. Meestal maak ik mijn chipjes zelf van bijvoorbeeld wortels, maar omdat mijn vrienden en vriendinnen ook wel eens onverwacht voor de deur staan, heb ik ook altijd de guilt-free chippies van Greenday in huis.

De fruit- en veggie chips van Greenday zijn vacuüm gedroogd of vacuüm gefrituurd. De chips zijn 100% natuurlijk en bevatten, in tegenstelling tot die van de supermarkt, veel vezels, weinig vet en geen toevoegde conserveringsmiddelen, kleur-, geur-, of smaakstoffen. Ook zijn de chipjes lekker knapperig en rijk van smaak. Dat maakt ze, als je het mij vraagt, extra lekker.

Het assortiment van Greenday is groot. Zo vind je in de webshop een divers aanbod aan chips. Van aardbei en mango tot ui en broccoli. Als ik eerlijk ben, vind ik alle varianten erg lekker. Toch zijn er varianten die ik vaker bestel. Dit zijn de mixed fruit chips met zoete aardappel, taro, banaan, jackfruit en ananas en de mixed veggie chips met broccoli, pompoen, okra en zoete aardappel.

Om mijn enthousiasme over Greenday te delen, mag ik een van jullie blij maken met een goodiebag met alle(!) varianten van Greenday chips. Zo kun je kennis maken met alle varianten. Leuk en lekker!

Wat moet je doen om kans te maken?
Volg Befitandfash op Instagram
Like de foto op Instagram met winactie aankondiging

Extra kans maken?
Volg Greendaychipsnederland op Instagram
Repost onderstaande foto op jouw profiel met de hashtag #befitandeatgreenday
Geen Instagram? Volg dan bovenstaande stappen via Facebook en you’re in.

Je kunt meedoen t/m 21 september, op 22 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Gefeliciteerd Angela Kuepers (@angelakuepers). Jij wint alle smaken uit het Greenday chips assortiment! Stuur jouw naw gegevens naar anoukdonkers@befitandfashionable.com en de chips komen zo snel mogelijk jouw kant op. Enjoy!

Repost en win greenday chips pakket met alle smaken befitandfash befitandeat

 • Hilde

  Dat klinkt heel goed! Ben benieuwd naar deze chips dus het zou geweldig zijn om ze te mogen proberen. Weer stapje dichter bij gezonder leven.

 • Kim

  Oh wat een fijne winactie!!

 • Janneke Aarts

  Ik ben al een tijdje gezonder aan het leven en blijf het lastig vinden om van chips af te blijven.. Deze chips zou dus een geweldige oplossing zijn. Ik doe mee!!

 • Jolanda Steen

  Duimen!! #befitandeatgreenday

 • Simoon

  Ik zou deze chips wel willen proeven dus ik doe zeker mee. X

 • Lenneke Grooijen

  Wat klinkt dat goed Anouk! Ik doe mee 🙂

 • Manouk Sjouw

  Super leuk dat je iemand van ons blij mag maken met alle smaken van greenday. Ik heb de chips nog nooit gehad. Het lijkt me daarom heel lekker en leuk ze te mogen proberen. Ik heb de foto gedeeld op Instagram en Facebook. X Manouk

 • Zijn ze lekker ? Ik vind de broccoli er niet echt smakelijk uitzien 😀

  • Absoluut! Om eerlijk te zijn heb ik eerder geen succes ervaren bij het proeven van broccoli chips, maar deze smaak heerlijk. Als je van broccoli houdt, is het echt een aanrader 😉

 • Hennie Vd Plas

  Ben super nieuwsgierig naar de fruitmix

 • Nicole

  Ben benieuwd naar chips! Ik doe mee 🙂

 • Lisa Gerwen

  Ik doe mee!!

 • Janine Veltman

  Super benieuwd naar de fruit en groenten chips van greenday. Het lijkt me geweldig om alle smaken te mogen proeven. Ik doe dus zeker mee en ga duimen 😉

 • Angela

  Heerlijk! Ik doe mee voor al die smaken.

 • STAY UP TO DATE