Win: Winter-klaar telefoonaccessoirepakket

win winterklaar telefoonaccessoire pakket telefoonhoesjes
Ik kan er nog niet helemaal aan wennen, maar zal binnenkort wel moeten: De winter ligt op de loer. Of ik voorbereid ben op trainingen in de buitenlucht tijdens het koude winterseizoen? Écht wel! En jij straks ook!

In een fijne winterproof outfit en met mijn work-out playlist bij de hand, ben ik de kou zo weer vergeten! Hoe ik snel switch naar een ander nummer? Met een paar touchscreen handschoenen aan, want op mijn bevroren vingertoppen reageert Mr. iPhone niet. Een fenomeen dat voor vrijwel iedereen bekend is, denk ik zo. Over een iPhone winterfenomeen gesproken! Naast niet reageren op mijn vingertoppen, laat ook de batterij mij rond de winterperiode sneller in de steek. Vooral als het vriest is ‘ie zo leeg. Het zal je dan ook niet verbazen, dat ik dolenthousiast ben over de uitvinding genaamd het portable opladen. Als ze daar nu tien jaar eerder al mee op de proppen waren gekomen, dan zouden al mijn fietstochten naar school ook minder muziekloos zijn geweest.

Nou genoeg gekletst! Je begrijpt dat ik niet zonder een sportarmband, touchscreen handschoenen en portable oplader op pad ga. En jij straks ook niet meer! Je maakt namelijk kans op een ‘winter-klaar telefoonaccessoirepakket’.

Winter-klaar telefoonaccessoire pakket
Sportarmband voor iPhone 5 en 5s*
Touchscreen handschoenen 
Externe batterij

Hoe maak je kans?
Volg @befitandfash op Instagram
Like Befitandfashionable.com op Facebook

Extra kans maken?
Repost deze foto op Instagram
Deel deze foto op Facebook

*Heb je geen iPhone? Dan ontvang je wanneer mogelijk een sportarmband passend op jouw telefoon of heb je keuze uit tientallen hoesjes.

Good luck! De winnaar of winnares wordt op 1 november 2015 bekend gemaakt. Kun je niet wachten om jezelf klaar te stomen voor de winter? Bekijk dan meer iPhone 6s hoesjes, iPhone 5c hoesjes en andere telefoonaccessoires in de webshop van telefoonhoesjestore.nl.

Gefeliciteerd Manon Ritten! Jij wint het telefoonaccessoire pakket. Stuur je even een mailtje met jouw adresgegevens naar anoukdonkers@befitandfashionable.com?

win winterklaar telefoonaccessoire pakket telefoonhoesjesstorenl

 • Manouk Sjouw

  Wat een leuk pakket! Ik kan het allemaal heel goed gebruiken voor de winter. Super handig 🙂

 • Manon Ritten

  Super leuk!!

 • Janneke Aarts

  Ik ben nog niet helemaal klaar voor de winter. Laar dat pakket maar komen!

 • Feline

  Die powerbank heeft een handig formaat en ook fijn dat je hem op iedere smartphone kunt gebruiken! Kan ik hem fijn delen met mijn vriend(bijna man). Xx

 • Lisa Gerwen

  Leuke winactie weer Anouk! Je weet de leuke dingen wel uit te zoeken. Ik maak heel graag een kansje op dit pakket.

 • Brenda van Langedijk

  Ik kende deze shop nog niet! Ik loop iedere week meerdere keren hard.. dus zo een setje komt bij mij zeker goed van pas!

 • Hilde

  Oh dit is écht iets voor mij! Ik ben een koukleum en haak in de winter vaak af. Dit jaar wil ik het anders doen en ook in de winter doorzetten. Dit pakket kan me daar goed bij helpen! Fingers crossed xxx

 • Lenneke Grooijen

  Gaaf! Ik loop nog steeds hard met mijn mp3 speler op zak. Ik mis spotify enorm tijdens mijn buiten runs. Het is dus de hoogste tijd om een sportarmband te gaan gebruiken zodat ik ook jou workout playlist kan luisteren als ik aan het hard lopen ben 🙂

 • Liza

  Jaaaa ik wil dit! Super handig voor de koude dagen.

 • Sandra Neeken

  Perfect setje is dit zeg! Ik vind het zo frustrerend dat smartphones zo slecht reageren in de winter. Die handschoenen zijn altijd fijn, ook als ik moet wachten op de bus/tram. Dus kom maar op met dat pakket haha. Ik ga duimpjes draaien! Xx

 • Femke van Veen

  Ik volg je al bijna een jaar op insta. Leuk leuk!

 • STAY UP TO DATE