Work-out: Music update

workout muziek update playlist befitandworkout
Aangezien ik zonder muziek toch net even iets minder lekker train, benoem ik muziek gewoon tot mijn work-out buddy. Ik train immers toch altijd alleen en met een lekkere beat in mijn oren, gaat het gewoon allemaal net even wat lekkerder. Ik ga een tikkie harder fietsen of pak een paar kilo meer op. Nu jij nog! Hop naar de gym met een paar nieuwe beats in je oren. Gegarandeerd succes. Promise!

Running & cardio
How deep is your love – Calvin Harris, Disciples
Big boys & hot girls – Alphaman
We make it bounce – Dillos Francis, Major Lazer
I can be somebody – Deorro, Erin McCarley

Power training
WERK! – Trilogee, Mobin Master
Squat – Princess Nauwisa
S.A.X. – Laidback Luke, Tujamo
Violence – Anders Crawn, Dirty Palm
Work – Jetfire

 • Jill

  Yes! Weer nieuwe nummers. Fijn dankjewel 😘

 • Lisa Gerwen

  Fijne playlist Anouk. X

 • Janine Veltman

  Wat een snelle update. Super chill 😉

 • Hilde

  Ik ben nu al verslaafd aan dat nummer I can be somebody.

  • Herkenbaar! Me too.

 • Manouk Sjouw

  Inspiratie! Dankjewel!

 • Carmen Goessens

  Eindelijk een playlist met alleen maar leuke nummers. Ik ben geen spotify premium 🙁

 • STAY UP TO DATE