Work-out: Budget Activity Tracker

Work-out gadget musthaves
Als je het mij vraagt is een hardlooptraining zonder muziek minder effectief. Minder effectief omdat ik met muziek net een tikkeltje verder weet te gaan, dan zonder muziek. Dit is te danken aan de beat. Met muziek in mijn oren maak ik mijn bewegingen op de beat. Zo weet ik bijvoorbeeld bij een rondje hardlopen, een flink aantal stappen meer te zetten met muziek in mijn oren. Hoe ik dit zo zeker weet? Nou, niet alleen omdat mijn gevoel mij dit vertelt, ook omdat het verschil af te lezen is op mijn activity tracker.

Via mijn activity tracker kan ik namelijk zien hoeveel stappen ik heb gezet. Super handig om trainingen met elkaar te vergelijken en je activiteitsniveau gedurende de dag bij te houden. Op de armband en in de mobiele app, kun je het aantal uren activiteit, slaap, stappen, kilometers en verbrande calorieën bekijken. Omdat je op die manier precies kunt zien wat je vandaag gepresteerd hebt, is de activity tracker ook een goede motivator. Ik daag mezelf altijd uit om morgen hetzelfde, of misschien wel meer te presteren dan vandaag. Over uitdagingen gesproken; Je kunt het nog een tikkie uitdagender maken door jouw doelen vast te zetten in de mobiele app, om zo jouw voortgang van dag tot dag bij te kunnen houden. Dit werkt voor mij hartstikke goed!

Dus, wil jij ook jouw prestaties bijhouden en tegelijkertijd lief zijn voor jouw bankrekening. Kies dan voor de activity tracker van XD-Design. Het exemplaar is vergelijkbaar met de grote merken, alleen een tikkie minder prijzig. Je shopt de activity tracker namelijk al voor €49,95.

Maak jij gebruik van een activiteitenmeter? Zo ja, wat zijn jouw ervaringen?

Work-out gadget musthaves activiteiten tracker

 • Lisanne Zwaag

  Dat scheelt behoorlijk met een fitbit! Goede tip!

 • Kim

  Ziet er handig uit en zeker een fijne lage prijs. Ik ga meteen kijken of ze de rode nog op voorraad hebben.

 • Manouk Sjouw

  Ik heb een fitbit voor Sinterklaas gevraagd, maar deze ziet er ook top uit!

 • Ik heb net een andere budget versie aangeschaft hij is alleen nog niet binnen ik ben zo beniewd!

  • Dat snap ik. Leuk! Waar heb je ‘m besteld? Liefs, Anouk

   • Bij Gearbest, komt uit China haha dus hopelijk krijg ik hem in het Nederlands of Engels ingesteld

 • Kirsten

  Ik heb een fitbut charge HR en ben er verslaafd aan. Echt mijn geld waard!! Zo zo blij mee..

 • Danique

  Ik heb wel een fitbit maar ik snap heel goed dat er veel meiden zijn die toch hun prestatie willen bijhouden, ook als ze niet zoveel te besteden hebben. Super goede vervanger voor de basic fitbit zo te zien! Leuk dat je budget dingen deelt trouwens 🙂

 • Marielle

  Ik zag jouw foto op Instagram een tijdje terug en heb je toen een berichtje gestuurd. Misschien herinner je je mij nog haha? Ik heb de activist tracker toen gekocht en ben er super blij mee, werkt top! Deze zou ik dus iedereen aanraden 👌

  • Wat leuk om te horen Marielle! Liefs, Anouk

 • STAY UP TO DATE