Win: Sonus speakerset met oplader

Work-out gadget musthaves portable speaker
Net als bij een hardlooptraining, geldt ook voor een kracht- of stretchtraining: Met muziek ben ik meer gefocust en effectiever bezig. Toch vind ik het doen van stretch- en krachtoefeningen minder prettig met muziek in mijn oren. Niet vanwege de muziek hoor, maar vanwege die vervelende kabeltjes.  

De kabeltjes van mijn headset zitten vaak in de weg en als ik pech heb blijven ze ook nog ergens achter haken. Herkenbaar? Dan heb ik een fijne oplossing voor je gevonden! Het ligt misschien een tikkie voor de hand, maar dat maakt de oplossing niet minder effectief.

Met de speakerset van Sonus heb je geen last meer van vervelende kabeltjes rondom je lichaam. Je kunt genieten van muziek waar je ook gaat of staat. Je legt de set naast je neer, plugt Spotify in en kunt zonder zorgen trainen. Zonder zorgen over geruzie met kabels én zonder zorgen over een lege batterij. De speaker is namelijk voorzien van een zonnepaneel dat verbonden is met een herlaadbare batterij, waarmee je je telefoon kunt opladen.

Ik ben fan! Deze gadget is een stuk flexibeler dan mijn headset en gaat daarom altijd mee tijdens een kracht- of yogatraining in het bos. Herken jij het geruzie met kabeltjes? Dan is de speaker misschien ook wel iets voor jou! Je vindt ‘m in de shop van XD-Design voor €59,95 en wanneer je volgende stappen volgt, word jij misschien wel de winnaar of winnares van deze musthave gadget.

Like Befitandfashionable.com op Facebook
Volg @befitandfash op Instagram
Tag jouw vriend of vriendin onder deze post, de Instagram of Facebook post

De winnaar of winnares wordt op 16 november bekend gemaakt.
Gefeliciteerd Danique van Erp! Stuur je even een berichtje met jouw adresgegevens naar anoukdonkers@befitandfashionable.com?

work-out sport fitness hardloop muziek update befitandworkout spotify

 • Feline

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee!

 • Manon

  Dat is handig! 👌

 • Manouk Sjouw

  Ik doe mee! Super handig dat je ook je tel kunt opladen!

 • Janneke Aarts

  Super slim bedacht! Ik wil er wel zo eentje 😏

 • Inge

  Ik doe mee, kan ik mijn muziek overal mee naar toe nemen en dat klinkt waarschijnlijk een stuk beter als de speakers van mijn telefoontje.

 • Celesta

  Wat een kek apparaatje en met zonne-energie. Lekker duurzaam ook! Fingers crossed!

 • Danique van Erp

  Hoe handig is dit @liekevanerp!!

 • STAY UP TO DATE